Ben aslında yakışıklı, güzelim de fotoğrafta çirkin çıkıyorum diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
fotoğraflarda çok çirkin çıkarım. muhtemelen güzel olmayışımdandır... bir de poz veremiyorum allah beni bildiği gibi yabsın. kusurlarıma ekleyim bunu da.

kusurlarım:

-herkesi kendim gibi sanmam (kfjdd)
-poz verememem
-fotojenik değilim, belki de çirkinim...

Yıl 2022 63488372 tane filtre ve app varken fotoda çirkinseniz… .(((

filtrelerle app uygulamalarıyla kendilerini güzelmış qibi yansitan gızlarımızı Kınıyorumm

hem yakışıklı hem güzelim o yüzden fotoğraf çekilmiyorum... çünkü çektiğimiz fotoğraflar birileri tarafından izleniyor ve kimseyi aşık etmek istemeyiz... sadece yemek fotoları çekiyorum...
gerçeklere gelecek olursak fotojenik olduğumu düşünmüyorum ne yani güzel olduğunu mu düşünüyorsun melo?
size ne.

o değilde çirkin olmak ve fotojenik olmamak kötü bir duyqu kendimden biliom
insanlar hic değilse app ve filtre uygulamalariyla fotojenik olup bir albenisi olabiliyor ve Anlikta paylaşabiliyor
biz biz sadece yemek fotoları paylaşıp tvde ne seyrediyoruz anligi paylaşıp kendimizi tatmin ediyoruz bu Acı okadar kotü ki tarif edemiyorum üüüü :emoji_cry:

bana n'olduysa ergenlikten sonra oldu. cok guzel pozlar verirdim, cok canliydim, artik sey gibiyim.. durgun bir robot

1644246142849.png

ben aslinda guzelim de fotografta cansiz, vitaminsiz, mezardan kalkmis gibi cikiyom..

o değilde çirkin olmak ve fotojenik olmamak kötü bir duyqu kendimden biliom
insanlar hic değilse app ve filtre uygulamalariyla fotojenik olup bir albenisi olabiliyor ve Anlikta paylaşabiliyor
biz biz sadece yemek fotoları paylaşıp tvde ne seyrediyoruz anligi paylaşıp kendimizi tatmin ediyoruz bu Acı okadar kotü ki tarif edemiyorum üüüü :emoji_cry:
üzülme kekem, dört duvar evde tv'den ne izlediğimizi atarken aynı zamanda havuzlu villamızın çimenlerinde kokteyllerimizi tokuşturuyoruz... onlar birbirlerine saydırırken bizim saydırdığımız tek şey faizlerimiz... şükretmeliyiz. bir gün istersek kendimizi baştan yaratabiliriz ama onlar iştakram çöktüğü an biterler...

Faiz dedin ya aklıma 7-24 yatıp faiz yedigim geldi üzüntüm herşeyim gitti cansu
iyiki warsın :emoji_hugging: :emoji_blush:

Öyle bir shop yapıyorlar ki artık fotoğrafta çirkin çıkan kalmadı..
Bildiğin yüz nakli yapan var ahah.

Geçen bir arkadaşım bana saç yapmıştı :) teknoloji gelişti, shopun anasını ağlatıyorlar haahah.
Ama biyometrik fotoğrafta güzel ve yakışıklı çıkan kişinin heykelini dikerim..

Filtre kullanmayı bilmeyen kişidir

Geri