Ehliyetteki fotomu gormek istemezsin.Biyometrik fotoğrafta güzel veya yakışıklı çıkan varsa helal olsun.
- kimlik için çektirdim, polis kimlikteki fotoğraf senin değil deyip umarım gözaltı uygulamaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ehliyetteki fotomu gormek istemezsin.Biyometrik fotoğrafta güzel veya yakışıklı çıkan varsa helal olsun.
- kimlik için çektirdim, polis kimlikteki fotoğraf senin değil deyip umarım gözaltı uygulamaz.
Biyometrik fotoğrafta güzel veya yakışıklı çıkan varsa helal olsun.
Valla ben en son kimlik için çektirdiğimde üsküdar sapığı gibi çıkmıştım.
Ehliyetteki fotomu gormek istemezsin.![]()
Beyler tamam yakışıklılık iddiamız yok ama bu nedir abi ya, hapishane filmlerinde Avrupalı grubun liderliğini temsil eden dövmeli keller gibi çıkmışım ahaha.Valla ben en son kimlik için çektirdiğimde üsküdar sapığı gibi çıkmıştım.
Beyler tamam yakışıklılık iddiamız yok ama bu nedir abi ya, hapishane filmlerinde Avrupalı grubun liderliğini temsil eden dövmeli keller gibi çıkmışım ahaha.
Ben aslında çirkinim ama fotoğrafta hiç çıkmıyorum
Gecen bi ara bi benzetme yapmistin ya resmen onu temsilen cektirmis gibiyim ckekckwkkdkwkfBeyler tamam yakışıklılık iddiamız yok ama bu nedir abi ya, hapishane filmlerinde Avrupalı grubun liderliğini temsil eden dövmeli keller gibi çıkmışım ahaha.
Yurtdışı işi ile ilgili küçük bir gelişme oldu bu hafta, uçuş probleminin halledilmesi durumunda yeni gelişmeler olabilir. Bu yüzden daha önce ehliyet değişimi yapmıştım, şimdi de kimlik ve pasaport için lazım olacak diye ailece değişim yaptık, toplu fotoğraf çekimi yaptırdık. Randevu almışken herkesi aradan çıkardık işte.Niye kimlik yeniledin ?
Üsküdar sapığının tipi nasıl oluyor bilmiyorum, beni aydınlatabilir misin ?
Senin büyük büyük deden Porto RikoluGecen bi ara bi benzetme yapmistin ya resmen onu temsilen cektirmis gibiyim ckekckwkkdkwkf
Ahahaha. Sanmam abi ya bizim soy daha cok Araplardan geliyor yani fkekckwkfSenin büyük büyük deden Porto Rikoluboşuna gizleme.
Önerim yok sanırım ya, güzel gülün bir anda değişir tüm algı...