Ben aslında yakışıklı, güzelim de fotoğrafta çirkin çıkıyorum diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Biz erkekler fotoğraf çekmeyi bilmiyoruz ki.

Çirkinim ve fotoğraf çekinmeyi sevmem bu yüzden tşk

• Kızgın
Tepkiler: W
Bir Tarık Akan değilim ama kamerada olduğumdan daha kötü çıkıyorum. Fotoğraf çekmeyi bilmiyorum sanırım, olduğu gibi atıyorum bir de her yere :( Doğallığımla kalpleri fethediyorum. :D

Beyler tamam yakışıklılık iddiamız yok ama bu nedir abi ya, hapishane filmlerinde Avrupalı grubun liderliğini temsil eden dövmeli keller gibi çıkmışım ahaha.
Gecen bi ara bi benzetme yapmistin ya resmen onu temsilen cektirmis gibiyim ckekckwkkdkwkf

Niye kimlik yeniledin ?
Yurtdışı işi ile ilgili küçük bir gelişme oldu bu hafta, uçuş probleminin halledilmesi durumunda yeni gelişmeler olabilir. Bu yüzden daha önce ehliyet değişimi yapmıştım, şimdi de kimlik ve pasaport için lazım olacak diye ailece değişim yaptık, toplu fotoğraf çekimi yaptırdık. Randevu almışken herkesi aradan çıkardık işte.
Niye bunları anlatıyorum onu da bilmiyorum :)

Üsküdar sapığının tipi nasıl oluyor bilmiyorum, beni aydınlatabilir misin ?

Üsküdar demişim, Ümraniye sapığı olacaktı o. Bir dönemin korkulu ismi olarak hafızalarda yer edinmişti. Robot fotoğrafları filan her yerdeydi, googleden bir gözat. Benzetme ise çekilen fotoğrafın ne kadar korkunç olduğuna yönelikti.

Senin büyük büyük deden Porto Rikolu :) boşuna gizleme.
Ahahaha. Sanmam abi ya bizim soy daha cok Araplardan geliyor yani fkekckwkf

Bi ara ehliyetteki fotomu paylasirim. Bu ara paylasmama karari aldim hicbir sekilde.:D Forumun ruh sagligini da dusunmem gerek. Ama harbiden gangister gibi cikmisim.:D

beybifeys olmakta zor be güzelim
birisi seni şaka maksatında korkutunca bile cool görünüyorsun
şarhoşken,yeni uyandığında filan bizim işimizde zor be gülüm hehehe

@Alavarez hanımcığım ne diyorsun bu konuyla ilgili :)
Var mı herhangi bir öneriniz.

Böylesi de kalmadı yani herkes fotoğraflarda güzel artık:p

Geri