Ben Aslında Ben Değilim

• Kullanıcı scope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 67 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce bazı konularda anlatmıştım gerçi ama bu defa detaylı bilgi vereceğim.

ismim Ahmet, buranın on yıl evvel kadar oluyor sanırım, IRC sunucusu olduğu dönemler takılırdım. sanal ortamlarda kullandığım asıl kullanıcı adı scope'tur. IRC sunucusunda bir admin tarafından kullanıcı adım çalındığı için kullanamamıştım. diğerlerinin de ilgilenmediklerini görünce, kırıldım ve foruma kayıt olmadım. daha sonra bir arkadaşın çağırması üzerine piskopos kullanıcı adı ile kayıt oldum. özel mesajın birinde "**Spam/Adversiting**" yazdığım için banlandım. bir süre sonra Ahmeting kullanıcı adı ile gelip, biraz takıldıktan sonra, banımı açtırdım. ve kullanıcı adı değişikliği ile artık bu kullanıcı adını kullanıyorum.

futbolcunun konularını çok mu okudun ne yaptın? yan etki yaptı herhalde.: )))

futbolcunun konularını çok mu okudun ne yaptın? yan etki yaptı herhalde.: )))

öyle deme, DeveAlper ve Futbolcu tarikat kursunlar üye olurum. :)

bazen merak edenler oluyor; tek tek anlatmak yerine, gösterebileceğim bir yol olsun istedim.

Ben -> Google -> Çeviri -> preacher = vaiz.
Ben -> Google -> vaiz nedir? = Arapça kökenli olan bu sözcüğün anlamı, cami, mescit ve benzeri yerlerde Kur'an'dan, hadis kitaplarından örnek getirerek halka dini öğüt veren kimsedir.
Neyse :D
Seni tanımak çok hoş preacher ^^

Ben -> Google -> Çeviri -> preacher = vaiz.
Ben -> Google -> vaiz nedir? = Arapça kökenli olan bu sözcüğün anlamı, cami, mescit ve benzeri yerlerde Kur'an'dan, hadis kitaplarından örnek getirerek halka dini öğüt veren kimsedir.
Neyse :D
Seni tanımak çok hoş preacher ^^

teşekkür ederim. kullanıcı adımı son zamanlarda sevdiğim bir diziden alıntı yaptım. Preacher kilise vaizi:)

images

Açken sen, sen değilsin. Biraz bir şeyler yemelisin.

Kimsin sen çık dışarı çıkkkkk

ya sen burda neden takılıyorsun
bırakta gel sayma oyununa çok işimiz var çok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri