Ben Artık Şiir Yazmıyorum

Konu sahibi son olarak 2660 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar forumda görmüşsünüzdür birçok kendime ait olan şiirleri sizlerle paylaştım aslında ben şiirlerimin hepsini yakmıştım fakat yıllar önce üyesi olduğum bir forumdan e posta gelene kadar şiirlerim ortadan kalktı diye düşündüğüm anda gelen e posta yanıldığımı anlattı.

Ben şiir yazmayı 1 yıl önce bıraktım sadece istek üzerine yazmaya devam etmekteyim. Çünkü geçen yıl yazdığım bir şiirden gittiğim kursta başım belaya girmişti hiç bir art niyet taşımadığım halde iftiraya uğradım 2 hafta uzaklaştırma cezası aldım.

Ama her ne olursa olsun birçok zorluğa katlanmayı başarabildiğim gibi buna da katlanmayı başarmıştım yazdığım tüm şiirleri o forumdan buraya kopyaladım orada bir süre yönetim kadrosunda görev yaptım ve bir anlaşmazlık nedeni ile kendi yetkilerimi silmiştim oysa şiirlerimi silmeyi unutmuşum neyse fazla uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum daha 10 taneye yakın şiirimi paylaşmadım çünkü en yakın zamanda face deki sayfamda hepsi hazır bulunacak 1 yıl önceki bir iftira yüzünden yıllardır yazdığım şiirleri feda edemem.

Saygılarımla *Asİ-yÜrEk*

kimseye güvenmiyosan hiç olmazsa bana özelden gönder şiirlerini. ben severek okuyorum.

yoksa seni başkasının şiirlerini çalmakla mı suçladılar???

Hayır malumatfuruş arkadaşım neymiş de vay efendim kadının birine askıntı olmak amacı ile şiir yazıyormuşum hemde evli barklı 2 çocuk annesi olan bir kadına tövbeler tövbesi inanamadım sanki beynimden vurulmuşa döndüm.

Hayır malumatfuruş arkadaşım neymiş de vay efendim kadının birine askıntı olmak amacı ile şiir yazıyormuşum hemde evli barklı 2 çocuk annesi olan bir kadına tövbeler tövbesi inanamadım sanki beynimden vurulmuşa döndüm.

galile de dünya yuvarlak dediğinde dalga geçmişlerdi onunla. seni ileride anlayacaklar, boşver takma. devam et şiire sen.

malumat haklı, fransız bir asilzade de tuvalet kağıdı bulamadığı için ucuz diye da vinci'nin tablosunu kullanmış.

Şu düşüncelerimi toparlayayım da 3 güne kadar yeniden başlamayı düşünüyorum.

Geri