Ben affettim RABBİM affetmesin !

Konu sahibi son olarak 2044 gün önce görüldü
Ben kimseye asla kolay kolay beddua etmem,edemem.Hatta beddua edilmeyi hak edene bile susmayi tercih ederim. Bende öyle bir vicdan var ki ,canımı yakanın asla canını yakamıyorum.. Belki çok canımın acımasındandır bilemiyorum..Benim canımı yaktı diye bende onun canını yakayım diye kısasa kısas da olmadı hiç, yapamadım. Ben ilahi adaletin adilliğine sığındım, güvendim her daim. Canımı yakana beddua etmek yerine ,onu ,canının sahibine havale ettim. O herşeyin en iyisini bilir dedim.. Çünkü bir insana beddua etsem o akşam gözüme uyku girmez.Icim zaten hiç rahat etmez.
Başkalarını üzmektense kendimin üzülmedi daha mantıklı geliyor bana her zaman. O başkaları beni acitanlar ,kıranlar ve paramparça edenler olsa bile yine de başkasına gelmesin bana gelsin diyorum.
Beddua etmiyorum ama seven insanların tertemiz duygularını kirletenleri de Rabbim affetmesin. Sevdiği için elinden gelenin fazlasını yapanları değil, elinden ve kalbinden gelenin fazlasını yapanları yaptığı onca şeyi ayaklar altına alanları da Rabbim affetmesin .Sevdiği için ev olmak isteyenleri sokakta bırakanlarida..
SEVEN gitmesin. Sevmeyen hiç gelmesin. SEVEN sevdiğini hissettirsin ,sadece söylemekle yetinmesin .
Ben bir çok insanı vicdanım yüzünden affettim RABBİM. Ama nolur sen sakin affetme. ÇÜNKÜ zarar verdiler ,kuluna verdiğin tertemiz ,sana inanan o kalbe.. Ben affettim ,sen lütfen affetme ..

Son düzenleme:
Tabi eba TV izleye izleye kafa hafif şase yapabiliyor.

Şiir mi? Tam olayı anlamadım.

İnsanları iyi tanımadan yaşamınızın merkezine koyarsanız, sonuç her zaman hüsran olur fakat şunu da unutmamak gerekiyor: Hiç kimse bir ilişkiye başlarken ya da evlenirken karşı tarafa tüm yaşamının tapusunu vermiyor ve bu sebeple bir gün duygular biterse gitmek en doğal hakkı olmalıdır.

Kim ne yanlış yaparsa sadece kendine yapar ve bu sebeple kafa yormaya bile gerek yoktur.

Vicdan sahibi olmanız gayet güzel bir şey.Söylediklerinizin bir kısmı gerçekten güzel söylemler.Ancak ben affettim,Allah'ım sen affetme demek,hala affetmediginizin işareti.
Insan affedince Allah'a havale eder mi? Dedim kendime.Tabii ki sizin yaşadıklarınızı bilemem.Sadece şunu diyebilirim.Her insanın bu hayatta imtihanları olabilir.Ya kendi hatasıyla ya da yanlış insan eliyle üzüntüleri olabilir.Siz doğruysanız gerisini Allah bilir zaten.Bunu düşünerek sadece acımızı taze tutarız.Zamanla geçmesi ümidiyle.

Vicdan sahibi olmanız gayet güzel bir şey.Söylediklerinizin bir kısmı gerçekten güzel söylemler.Ancak ben affettim,Allah'ım sen affetme demek,hala affetmediginizin işareti.
Insan affedince Allah'a havale eder mi? Dedim kendime.Tabii ki sizin yaşadıklarınızı bilemem.Sadece şunu diyebilirim.Her insanın bu hayatta imtihanları olabilir.Ya kendi hatasıyla ya da yanlış insan eliyle üzüntüleri olabilir.Siz doğruysanız gerisini Allah bilir zaten.Bunu düşünerek sadece acımızı taze tutarız.Zamanla geçmesi ümidiyle.
Aslında genel bir konu yazdim kendi yasadiklarimla alakali değildi .Şayet herkesin dilinde affedip kalbinde affedemegi insanlar vardir onlar icin yazilmis bir yazi. Yorumlariniz icin tesekkur ederim..

Geri