Belli bir yaştan sonra estetik yaptirir misiniz ?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü

Belli bir yaştan sonra estetik yaptirir misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    6
Yaslanayim da bakariz iyiyim simdi @

Hic dusunmedim ama ihtiyac olursa yaptiririm

Sektörümüzde bolca var.:d

Hayır.

Kendisiyle barışık biri olduğum için yaptırmam ama gözüme nahoş gelen bir şey olursa estetik yapmadan doğal yollarla orijinalliğini bozmadan bişiler yaparım. .p

Ona belli bir yaşa geldiğimde karar veririm:P

aynada gülümseyip göz çevremde oluşan çizgileri izliyorum, seviyorum:D

Şimdi bile yaptırıyorsam heleki yaşlanınca elbette yani

Bir bayanın cildine 25 yaşından sonra yatırım yapması şart ki çok ufak dokunuş istesin yada istemesin. Karşı değilim pozitif bakıyorum iyi hissetmekse amaç hissedelim o zaman ..

Bir kaza geçirir veya sağlığımdan kaynaklı olarak kötü bir görünüş olursa (çok fazla) yaptırırım ancak.

Ilk olarak 'Allah yaratti, boyle iyiyim' diye dusunurum/dusunuyorumda, bu olmuyorsa 'Estetik icin bunca paraya yazik, sonucta gecici dunya' diye dusunurum. Buda olmadiysa, 'E yok artik Aybalam, kafayi mi yedin' diye dusunurum, ne yapar ne eder, yine yaptirmamaya calisirim.

Sirf bir yerim cirkinlesti, yaslandik diye yapmak istemem yani. Bosveeeeeer.

Gamzelerime yazık olur.d:u3:

Sağlık için gerekliyse belki lakin ben yaşlanabilmeyi dilerim, kırışsın yüzüm ve ellerim ne olacak ki?

her zaman güzellik ve bakım meraklısı biri olmuşumdur, iyiki de öyleyim diye düşünüyorum
2 çocuktan sonra memeler kendini saldı, karın bölgesi tam bir felaket yeri olunca istesen de istemesen de iyi bir plastik cerrahın kapısını çalıyorsun canısı :)
Ben şanslıydım ki doktorum Alper Tuncel mükemmel bir tummytuck ameliyatı ve meme dikleştirme estetiği ile yıllar öncesine götürdü beni. En güzeli de kimse anlamıyor, 2 çocuk annesisin nasıl böyle oldu aaa filan oluyorlar, acayip keyifli bir durum :)) İyi hissetmek ve özgüven için şart tabi sağlık için olanlar da var

Geri