Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisiyle barışık biri olduğum için yaptırmam ama gözüme nahoş gelen bir şey olursa estetik yapmadan doğal yollarla orijinalliğini bozmadan bişiler yaparım. .p
Bir bayanın cildine 25 yaşından sonra yatırım yapması şart ki çok ufak dokunuş istesin yada istemesin. Karşı değilim pozitif bakıyorum iyi hissetmekse amaç hissedelim o zaman ..
Ilk olarak 'Allah yaratti, boyle iyiyim' diye dusunurum/dusunuyorumda, bu olmuyorsa 'Estetik icin bunca paraya yazik, sonucta gecici dunya' diye dusunurum. Buda olmadiysa, 'E yok artik Aybalam, kafayi mi yedin' diye dusunurum, ne yapar ne eder, yine yaptirmamaya calisirim.
Sirf bir yerim cirkinlesti, yaslandik diye yapmak istemem yani. Bosveeeeeer.
her zaman güzellik ve bakım meraklısı biri olmuşumdur, iyiki de öyleyim diye düşünüyorum
2 çocuktan sonra memeler kendini saldı, karın bölgesi tam bir felaket yeri olunca istesen de istemesen de iyi bir plastik cerrahın kapısını çalıyorsun canısı
Ben şanslıydım ki doktorum Alper Tuncel mükemmel bir tummytuck ameliyatı ve meme dikleştirme estetiği ile yıllar öncesine götürdü beni. En güzeli de kimse anlamıyor, 2 çocuk annesisin nasıl böyle oldu aaa filan oluyorlar, acayip keyifli bir durum ) İyi hissetmek ve özgüven için şart tabi sağlık için olanlar da var