Bella Ciao :)

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü

Nickim nasıl, güzel mi?

• Güzel

Kullanılan: 2 22.2%
  • Eh, idare eder

Kullanılan: 3 33.3%
  • Bilemedim

Kullanılan: 1 11.1%
  • Berbat ve Ötesi

Kullanılan: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgili başlık klasik olarak yukarılardadır diye aradım aradım durdum meğer aşağılarda bir yerdeymiş. Herkese selam bu arada. Eğleniyor muyuz gençler? :)

Hoşgeldin, her kimin fake i isen.

Aleyküm selam, eğleniyoruz abi. Hoş geldin, arkadaşı ben getirmedim bilginiz olsun.

Yok ben birinin referansı ile gelmedim bunu belirteyim. Kendim bir araştırma sonucu denk geldim üye oldum. Tabi daha önemlisi kimsenin multisi felan değilim inanan inanır, inanmayan inanmaz. Bu hususta kasmayacağım :)

Bilgilendirme alalım lütfen.
İsim, yaş, konum, meslek, eğitim durumu, son altı ay içinde çekilmiş bir fotoğraf.
Forumu kullanış şeklin tecrübeli olduğuna işaret, tanışalım ve kaynaşma yapalım.

Merak edenlere ve bilmeyenlere belirteyim; Nickim İspanyol yapımı La Casa De Papel dizinin başrol karakterlerinden birinin kod ismi. Resimdeki bayan da o karakteri canlandıran şahıs.

Bilgilendirme alalım lütfen.
İsim, yaş, konum, meslek, eğitim durumu, son altı ay içinde çekilmiş bir fotoğraf.
Forumu kullanış şeklin tecrübeli olduğuna işaret, tanışalım ve kaynaşma yapalım.

Evet ilk kez adım atmıyorum bu tarz yerlere ama uzun zamandır takılmamıştım. Klişe olacak ama zamanla tanışırız :)

Bir hatun bozması kasıyor başlığı nöronları mı çekmiyor nedir. Lütfen kokutma please!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri