Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün başıma daha ne kötülük gelebilir merak ediyorum dükkana hırsız girmiş ne var ne yok çalınmış şuan o kadar kötü hissediyorum ki açıklaması bile yok sinirden çıldırmak üzereyim
Forumdan Ne Zamandır Konuşamadığın Birisi Vardır Aaaa Duvarına Yazıyım Halini Vaktini Sorıyım Dersin Hemde Duvarını Pisletmiş Olursun Bi Bakarsın Duvarı Kapalıdır Buda Bi Dram Oluyor Galiba
Her insan ilk tanışmada kusursuz görünür inanmayın aldanmayın yeteneğiniz varsa bunu 1 yılda görürsünüz 5 yılda görürsünüz göremiyorum derseniz aşık olmuşsunuzdur gecmiş olsun
Hasbin ALLAH Bütün Arızalar Bütün Dengesizler Beni Mi Buluyor Ben Mi Cekiyorum Anlamadım 3 Saatlik Müşterim Gelmiş Benden Borc Para İstiyor Sanki Babasıyım Tanımam Etmem Tövbe Yarabbi