selam cağnım :msm:
epey olmuş değilmi sana yazmayalı,ay burayada gelmeyeli öyle oldu sanki :msm:
nası berbat günler geçiriyorum nası berbat nası berbat nası berbat :msm:
perşembe-cuma raporluydum bide üstüne ctesi-pazar hastane kolidorları eklenince iyice içim şişti :msm:
birde şunu anladım ki,her şeye rağmen kafandakilerden kurtulamıyorsan,ozaman kafandakine sebep olandan kurtulacakmışsın
bu ders oldu bana
2 yıla 1ay kala son verdik anlıyacağın :msm:
yavaş yavaş falan değil,birden aniden kesip atacaksın arkadaş!
bıçak gibi keseceksin!
sağından solundan arta kalmayacak hiç!
senin hassasiyetlerine,düşüncelerine,isteklerine saygı duymayan ve hiç bunun için uğraşmayan birine,hı birde beni nankörlükle suçlayan birine!
bir insan bukadar stabil devam edemez,etmemeli
bu kadar heycansız,soluk olamaz olmamalı.... en azından benim hakettiğim bu değildi!
en başından beri uyardım ama seni! hiç kulak asmadın bana!
yitiriyorum sana olan heycanımı dedim! hevesimi kaçırıyorsun dedim!
dinlemedin, olacağı buydu
ve inan zerre acımıyor şuan içim.....
çünkü ben kendimce sana defalarca şans verdim,defalarca fırsat tanıdım zaten.....
zor olduğumu savunuyordun bir de değilmi?
ben zor değildim ama sen her şeyi çok fazla basite alıyordun,ve bunu anlamamak için özel bir çaba içindeydin
her seferinde aslında senin için şunu yapacaktım ile başlayan cümleler kurup, hevesimi kursağımda bıraktın
senin için kaçlara kadar bekliyorum diyişlerinde, yüzünde ki asık ifadeyi hiç sevmediğimi söylediğim halde umursamadın
bak hep senin yanındayım diyip, bulunduğum ortamdaki sessizliklerinle arkadaşlarımla mutlu olamamayı çünkü aklımı sende bırakmayı öğrettin
o bitip tükenmez önyargılarınla yordukça yordun sen beni
sana defalarca bana bu şekilde davranma dedikçe, sözlerimi yok saydın
her şeyi fazlasıyla basite alıp, beni kendimden uzaklaştırdın
senin için yaptığım sürprizin bile kabalaşıyorum evet, 'içine ettin' yani her zaman ki gibi....
o 1.yılımızı düşünüp, hoş şeyler hatırlıyorum dedikçe, senin için harcadığım emekleri hiçe saydın
ve her şeyin üstüne, 'kendini gaza getiriyorsun' gibi bir cümle ile, şahane bir özet geçtin
şimdi duymak istediğin buysa, evet gaza getiriyorum kendimi!
Yuttuğum şeyleri, yok saydığım şeyleri, ve seninle nasıl bir gelecek olabilir kaygısını gün yüzüne vuruyorum şimdi!
istediğin oldu, içimde kalan son taneleri tek tek kopardın!
bende bittin...