Belirli dönemlerde forumdan soğumak

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
buna da banlanmam heralde. abartma hatem!

forum içinde gereksiz bi durum olursa eğer bu his bi vuruyor ama genele yaydığım zamanlarda hep hayatın içindeki iniş çıkışlar bu soğumayı tetikliyor. her şeyden aynı anda soğuyorum aslında, lütfen kişisel algılamayın… çok keyifliyken de aklıma gelmiyor, çok üzgünken de gelmiyor. bi de bi yerden sonra burası spor salonu gibi geliyor sanırım. üyeliğimiz var ama uğramayınca da bi şey kaybetmiyoruz, kimse de zorlamıyor. sadece ilk üye olduğunda vay canım, vay paşam sonra kimse yok… forumlarda pt olsun acilen.

Sogumak demeyelimde yoğunluk diyelim buna
Bizim kuşak çoğu evlendi çoğu işlerinden dolayı uzaklaştı .
Bakınız ornek olarak burada yeni üye yok gerek forumların eskisi gibi rağbet görmemesi gerekse bütün forumlarda hep aynı kişilerin olması ama su bir gerçektir ki gerek twetter gerekse diğer sosyal platformların forumlara gore daha aktiv olması ister istemez bazı kesimi soğuttu .
Ama buna istinaden tabiki en önemli etken bu tur platformlarda tarafsızlığın eskiye nazaran kaybolması da söz konusudur .
Ama su bir gerçektir ki emin olun her ne olursa olsun insanlar buraya eskilerin özlemi içerisinde giriyor

Forumdan değil ancak bazı kişilerden ve onların yarattığı olumsuzluklardan uzak kalmak isteyebiliyor insan zaman zaman...

Vakit ayırma zorluğu da yaşanabiliyor.

Sonuç olarak her ne yaşanırsa yaşansın bir arada olmaktan keyif aldığımız kişilerin hatırına geliyoruz ve tabii ki emeklerimize de sahip çıkmak adına buralardayız.

Bakasım gelmiyor bu ara. Iyi yönde bi sebebim olsun isterdim evet..

böyle diyenlerden korkmak lazım, forumla toksik ilişki içindedirler, gitseler de gidemezler

Mrt'e bir eş bulamadık ve sonunda Forumdan soğuttuk. Çok zalimiz çok.

daha sözlük tarzı olmasını isterdim. en çok vakit geçirdiğim yer, sözlük kısmı çünkü. isteyen istediği gibi kullanır bu platformu ama ben bunu istiyorum, günlüğümü seviyorum, bir de sözlükte yazmak istiyorum. sözlük, sözlük tarzında ilgi görmüyor. bunu hiç bulamadığım zaman yazmak istemiyorum ve böylece daha keyif aldığınız yerlere yöneliyorsunuz. ve tabi günlük hayatınızdaki akış da forumda yazıp çizmenizi etkiliyor.

Geri