-"Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum... Elimden kurtulamazsın. Bağırmakta fayda etmez. Bu ormanda seni kimseler duyamaz. Sen iyisi mi meşhur sözü hatırla ve rahatla... Tecavüz kaçınılmazsa uzan keyfine bak.
-Heheheheh.."
-Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin?
-Yok nasihat edeceğim. Tabii ki tecavüz edeceğim.
-Eminsin yani.
-Tabii eminim, artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim. Tecavüzü ediyorsun sonra tecavüze uğrayan kız çaresiz seninle evlenmek zorunda kalıyor, sen yırtıyorsun.
-Demek yırtıyorsun? O zaman gel yırt bakalım. Hatta sen zahmet etme,ben yırtayım üstümü başımı... Nasıl olsa yenisini sen alacaksın.
-Ne diyorsun sen bacım?
-Bu ayakkabıları da parçalayabilir miyim ? Bıktım kaç senedir giymekten...
-Ohoooo. Amma konuºtun ya.
-Evet ben biraz fazla konuşurum. Şimdiden alışsan iyi olur. Malum bir ömür aynı evi paylaşacağız. Haa bir de unutmadan söyleyeyim, ben uyurken dişlerimi gıcırdatırım, sonra söylemedin deme.
-Anlaşıldı, sen beni lafa tutup kaçmayı planlıyorsun ama yemezler.
-Kim kaçacak? Ben mi? Bence birazdan sen kaçacaksın, müstakbel kocacığım.Önce şunu söyleyeyim, bizde nişanı da düğünü de erkek tarafı yapar bilesin.Nişanda 3 burma bilezik, bir altın saat, 5 metrede altın kordon isterim.
-Ohaaaaa
-Bence oha joker hakkını hemen kullanma... Çünkü daha düğünde isteyeceklerimi sıralamadım.
-Ne düğünü ya?
-Aaaa düğünsüz hayatta evlenmem. Özel gelinlik isterim, ayrıca ablamların o gece giyeceği tuvaletler de bizzat ellerinden öper.
-Ablanlar mı ?
-Evet bizde adetler böyle... Sen sormadan söyleyeyim, benim 4 ablam var.
Sonra düğün salonda olacak. Havayi fişek gösterisi de isterim. 5 bilezik isterim, tek taş pırlanta yüzük isterim, yurt dışında balayı isterim,kirada oturmam ev isterim, Italyan mobilya isterim.
-Yeteeeeerrrrrrr. Bacım ne yaptın ya? Ben mi sana tecavüz ediyorum, sen mi bana tecavüz ediyorsun, karıştırdım hani!! Ne bu be ?
-Valla canın isterse kocacığım.
-Ne kocası be?
Tecavüz edeceksin ya, o bakımdan...
Tövbe... Vazgeçtim. Ben aklımı peynir ekmekle yemedim. Tecavüzün cezası kalkmamış aksine artmış. Bundan ala ceza mı olur?! Şu dakikadan itibaren dünya ahiret bacımsın. Kalk