Belgesel

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
zengin 4 çeker. bi fişek kaç lira. gittiğin yere erzakı aracın yakıtı. sizden çoğalacak 2. kuşak ansiklopedilerde görür o hayvanları. git dağda gez şişe bul ateşli silah egonu tatmin et. ayağı kırık karınca görsek yanar ciğerlerimiz. Hangi hakla o hayvanların canını alıyorsunuz. üstelik orantısız güç. onun da tüfeği olsaydı sıksaydı popişine popişine.

ilk resmi sevgiyle koyupta arkasından gelen vahşet, çok acımasızca doğrusu...
birde sanki marifetmiş gibi bunu paylaşmakta, enteresan bir konu....
ne çok zevk alıyorsunuz sizden aciz olanları öldürmekten... nasıl bir eğlence şekli bu avlanma? benim aklım ermiyor
çok tuhaf bunu gururla sergileyebiliyor olmanız

zengin 4 çeker. bi fişek kaç lira. gittiğin yere erzakı aracın yakıtı. sizden çoğalacak 2. kuşak ansiklopedilerde görür o hayvanları. git dağda gez şişe bul ateşli silah egonu tatmin et. ayağı kırık karınca görsek yanar ciğerlerimiz. Hangi hakla o hayvanların canını alıyorsunuz. üstelik orantısız güç. onun da tüfeği olsaydı sıksaydı popişine popişine.

tavşanın domuzunda eline silahmı sıkıştırayım burdan çıkaracağım sonuç ne yoksa vejeteryanmı oldun :D

ilk resmi sevgiyle koyupta arkasından gelen vahşet, çok acımasızca doğrusu...
birde sanki marifetmiş gibi bunu paylaşmakta, enteresan bir konu....
ne çok zevk alıyorsunuz sizden aciz olanları öldürmekten... nasıl bir eğlence şekli bu avlanma? benim aklım ermiyor
çok tuhaf bunu gururla sergileyebiliyor olmanız

ilk resmi sevgiyle koymadım kedileri hiç sevmem ama bahçemde beslediğim aynı anadan olma 7 tane kedi var hergün onlara süt almak çok masraflı kendi kazancıma acımıyorum ama onlara acıyorum ben avcılığı bilinçli ve yemek için yapıyorum şimdi sana 2 soru soru sorayım
-makyaj yapıyor musun ?
-kaç tane sokak hayvanı besliyorsun?

Kedileri sevmem demişsin ama çok şirin resimler çekmişsin :tatlı:

Çok fırça yicen olm. Ahhahha

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tavşanın domuzunda eline silahmı sıkıştırayım burdan çıkaracağım sonuç ne yoksa vejeteryanmı oldun :D

ilk resmi sevgiyle koymadım kedileri hiç sevmem ama bahçemde beslediğim aynı anadan olma 7 tane kedi var hergün onlara süt almak çok masraflı kendi kazancıma acımıyorum ama onlara acıyorum ben avcılığı bilinçli ve yemek için yapıyorum şimdi sana 2 soru soru sorayım
-makyaj yapıyor musun ?
-kaç tane sokak hayvanı besliyorsun?

ben bir şeyin ispatı peşinde değilim.. ama madem sordun söyliyeyim...
şehrin bir çok hayvan besleme merkezlerine üyeyim.. haftasonlarımı genelde barınaklarda,ormanlarda ve besleme yerlerinde geçiriyorum..
çevremde,mahallemde başıboş köpekler/kediler için kışları kulube yapımında bulunup, beslemelere katılıyorum..
aracımın bagajında her daim onlar için bulundurduğum kuru mamalarım vardır...
makyaj konusunda gelince, bu konuda kesinlikle duyarlı bir insanım..
hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünleri kullanıyorum...
ama söz konusu konu bunlar olduğunu hiç sanmıyorum... yapmış olduğunuz bana göre vahşeti, burada gururla paylaşıyor olmanız çok ilginç...
yaşama şekliniz ve standartlarınız bizi hiç ilgilendirmez, ama şu görüntüleri ilginç bir ego ile bahsedebiliyor ve yayınlayabiliyor olmanı hayret verici...
kimi ya da neyi sevip sevmediğinizde değil mesele... neyse, belkide aynı dili konuşmuyoruzdur...
gördüklerim karşısında şaşkınlığımı ve kendimce öfkemi dile getirdim o kadar...
uzatmak ne sizin bundan sonraki yaşayış şeklinizi ne de benim düşüncelerimi değiştirmeyecek ne de olsa..

Test deneme

volüm yükseltmece akıt gelsin

ben bir şeyin ispatı peşinde değilim.. ama madem sordun söyliyeyim...
şehrin bir çok hayvan besleme merkezlerine üyeyim.. haftasonlarımı genelde barınaklarda,ormanlarda ve besleme yerlerinde geçiriyorum..
çevremde,mahallemde başıboş köpekler/kediler için kışları kulube yapımında bulunup, beslemelere katılıyorum..
aracımın bagajında her daim onlar için bulundurduğum kuru mamalarım vardır...
makyaj konusunda gelince, bu konuda kesinlikle duyarlı bir insanım..
hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünleri kullanıyorum...
ama söz konusu konu bunlar olduğunu hiç sanmıyorum... yapmış olduğunuz bana göre vahşeti, burada gururla paylaşıyor olmanız çok ilginç...
yaşama şekliniz ve standartlarınız bizi hiç ilgilendirmez, ama şu görüntüleri ilginç bir ego ile bahsedebiliyor ve yayınlayabiliyor olmanı hayret verici...
kimi ya da neyi sevip sevmediğinizde değil mesele... neyse, belkide aynı dili konuşmuyoruzdur...
gördüklerim karşısında şaşkınlığımı ve kendimce öfkemi dile getirdim o kadar...
uzatmak ne sizin bundan sonraki yaşayış şeklinizi ne de benim düşüncelerimi değiştirmeyecek ne de olsa..

tavsiyem ön yargılarınızdan kurtulun ego konusuna hiç girmiyelim hassasım o konuda :D kalp kırmam saygı duyarım
ilaç gıda vb bi çok şey hayvanlar üzerinde denenmiyor demeniz sadece kendinizi kandırmanız cahilliğimi bağışlayın saygılarımla efem

Tapatalk habire uyari verio kenk

nasıl sevdirdiysen uyarı çekiyo demekki
[emoji1] [emoji28]
00d7fd5993ce2d5418946c7700c82994.jpg
başka fırça yidin mi bakam hevın haşladıydı. Auuuu tekbiir. Ahhahha

Geri