belediye otobüslerinin camındaki yağlı kafa izleri

Konu sahibi son olarak 1601 gün önce görüldü
görüntü itibarıyla iğrenç olmasına rağmen, iğrenmem ben bundan.
kim dayar belediye otobüsünde kafasını cama? sabahın beşinde kalkıp, sanayideki tamircide tulumunu giymeye giden çocuk.emekliliği gelmesine rağmen çocuğunu üniversitede okutabilmek için çalışmaya devam eden ihtiyar delikanlı. uzun yoldan gelip, taksi tutmaya parası yetmediği için belediye otobüsüne binen gariban. alkolik kocası evde yatarken, temizliğe giden gündelikçi kadın...
hayatın ağırlığıdır onların kafalarını cama yaslayan. yarım kalan uykularını tamamlamak isterler. ya da günün yükünü, eve dönüşte artık taşıyamayan bünyeleridir bunu yaptıran...
o yağlı camın arkasındaki hayat zor ve acıdır. hepsinin hikayesi, hepsinin ümidi vardır. gerçekleşmeyecek ümitlerini gerçekleştirebildikleri tek an, yağlı kafalarını cama yaslayıp uyudukları andır.
eğer görürseniz tiksinmeyin. hatta ses çıkarmayın ki biraz daha uyuyabilsinler... :çy:

tüm bunlar temizliğe engel değil, yağlı kafa güzellemesi de ilk kez görüyorum :D

Konu başlığındaki varoşluk seviyesi +65419841​

Metro tercihimdir

Omzuma kafasini koyup uyuyana bile ses cikarmamistim zamaninda olur boyle seyler

otobüse binmiyorum, çıkayım konudan.

Otobüse bindiğim oluyor, konuya odaklanayım.

pirpir ucak kullaniyorum diyip konuyu dagitayim

Geri