Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de var mıydı?Nasıl foto atın biz her açılan konuya foto atarsak oooo çüş yani Sjsjsj
Neden olmasın ?Sen de var mıydı?
bu tam 2000s modasi ve hareketler. kucukken cok cool bulurdum yayeni konu önerim bel gamzelerinin üzerinden atlayan yunus dövmesi yapan kız iticiliği…
var ama kullanmıyorum demişim bu konuda da daha önce… senin için kullanmaya başladım madem aşıksın bana…Meloda var bana gösterdi…
Burada ben varken viledaya iş atman bir nebze kalbimi kırdı ama kırık kalple de severim seni…var ama kullanmıyorum demişim bu konuda da daha önce… senin için kullanmaya başladım madem aşıksın bana…
kalbini kırıyorum ki her parçasıyla ayrı ayrı sev beni…Burada ben varken viledaya iş atman bir nebze kalbimi kırdı ama kırık kalple de severim seni…
İyi ki erkek olmamışsın ha sklsmsmkalbini kırıyorum ki her parçasıyla ayrı ayrı sev beni…
tehlikeli olmak için erkek olmaya gerek yok… gerçi tehlikeli deyyilim sadece çok sev istedim….İyi ki erkek olmamışsın ha sklsmsm