Bekleyen her şey soğur.

Konu sahibi son olarak 2210 gün önce görüldü
Susarsın herşeyi hoşgörüp içine atarsın iyide yaparsın bi anlamda anlatsan da kimse anlamaz ki zaten öyle bir saçmalıktır ki yalnız kaldığın her adımı takip eder canını acıtmak için elinden gelen tüm çabayı gösterir ve başarır özellikle geceleri .. kafanı yastığa koyduğun anda tüm geçmişi getirir gözünün önüne kapatırsın gözünü ama yok gitmez uyumak için ilaçlar kocakarı ilaçlarını bile denersin ama yok uyuyamazsın illa ki o acıyı sonuna kadar yaşatıcaktır sana. Sonra bi şarkıyla vurur şakaklarından ama öldürmez içine içine işletir o melodileri sözleri ve sen o an yutkunamazsın nefesin kesilir onun söyledikleri çınlar kulaklarında bakışı gelir gözünün önüne ve senin yine tüm kızgınlığın geçer gülümsersin hatta ağlarken gülmeye başlarsın yada gülerken ağlamaya .. ve hiçkimseye belli etmemek için şuram ağrıyor dersin ki neden kötüsün nden ağlıyorsun demesinler diye çünkü anlatamazsın anlamazlar sana acıyan gözlerle bakarlar.. ve bu gece o saçma gecelerden biri tüm geçmişi film şeridi gibi serer hataları doğruları keşkeleri iyikileri.. ve sen tüm gece hangisini tutsan elinde kalıcağını bilirsin susabilmekte iyidir der hep abim susmak iyidir sessizlik iyidir suski zaman geçsinn… k.

Şimdi biz seninle biraz yürüyelim desek yol hemen biter.Bir yere otursak çay biter,sigara biter.Biz seninle mutlu olalım desek sene biter,gençlik biter nasıl oldu anlamadan ömür biter.Biz seninle ayrılalım sevgilim en fazla söz biter.
Biz biteriz.
Herşey biter.

Kusur değil, zaman geçmiş üstünden de açıp fotoğraflara bakmışım, bir de şarkı açmışım,canım istemiş. Canım istemiş ki göz altındaki koyu gölgelere bakmışım uzun uzun, bir de sigara yakmışım ki, cumartesidir ertesi güldüğün bir fotoğrafın..
İçim çekmiş ki uzanıp ellerini öpmüşüm küçük küçük parmaklarından,çook özlemişim ki ben yetmemiş, bir de sesini duymak istemişim..
Duyamamışım, içim ağlamış.
Ben de bir sigara yakmışım..

Konuşmamız gereken şeyler var, susmamız gereken yerler ve yerinin gelmesine rağmen ağızdan çıkmayı reddeden kelimeler. Edilen yeminler var, tutulmayan sözler ve ardında bir ceset bırakıp gidenler var. Nedenler var, "nedenler", Neden sevmedinler, neden gelmedinler, neden gittinler.. Hayatımızın içine edenler var. Bunu yaparken bize "seviyorum" diyenler.

Ben senin sesini duyunca göğsümden bir güvercin sürüsü gökyüzüne havalanıyor.
Ben seni koklayınca ağzımdan dalgalar fışkırıyor, oksijen güzelleşiyor.
Ben seni düşününce küçükken kaybettiğim oyuncaklarımı önümde buluyorum.
Ben seni hayal edince salıncakta sallanma sırası bana geliyor.
Ben senden güzel bir şeyler duyunca bir ağzımdan on bin çeşit kelebek çıkıyor.
Ben senin güldüğünü görünce biri getirip önüme taze çay koyuyor.
Ben senin ellerini tutunca ülkede milli bayram ilan ediliyor, bayrak asıyorum göğsüme.
Ben seni..
Ben seni sevince,bana ne oluyor bilmiyorum.
Melekler üzerimize konfeti döküyor, acayip bir hal alıyorum ben..

Her yazdığımı sana dinletirdim,
Bilmezdim ben nerde ne konulacak.
Virgülle noktayı hep sevgili zannederdim,
Biri kaybolurken öteki yok olacak.
Koray Avcı

Öylesin,
Benim kopya çektiğim,
İlham aldığım sensin.
Gülüşün,bakışın bir de
Dokunuşun hafiften yüzüme
Anlayacağın,
Asıl şair sensin.

Gözlerini tavana dikip düşündüğün oldu mu bütün gece?

Anne olacağım ben büyüyünce demiştim anneme
Büyüdüm
Ve annem gidince benim
Anne olmak için yeterli miktarda kalmadım ben
Bir önemim kalmadı
"Önemli değil" oldum.
Ben koskoca bir hiçken
Bir cesaretle
Görsen nasıl
Nasıl ani bir hevesle
Saçlarımı topladım ben.
Belki biraz