Bekleyemedinmi üç beş ay olsun bari ayrılık senesi dolsun.

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Bu gün sabah televizyona bakarken rast gele dinledim bu sözler ilgimi çekdi.
Bekleyemedinmi üç beş ay olsun bari ayrılık senesi dolsun.
Ayrılıgın senesi ayı varmıdır
Ayrıldıkdan sonra hemen sevgili bulmak eski sevgiliyi hiç sevmemek mi anlamini taşır ?
unutmak mı ?
önceden bulunmuşmu?​

Beklemesi gerekir diye düşünüyorum. Ha şu da var seviyorum seviyorum diyipte ondan ayrılıp hemen başka kişiyle ilgili ve alakadar olanlarda var, onlara bayağı üzülüyorum. Kalitesizler .

Adamın başkasında gözü varsa niye beklesin. Yok dur daha kırkı çıkmadı asılmıyım kıza mı dicek. :) İçinde öyle bir düşünce varsa tribünlere oynamasın beklemesine luzum yok. :)

Hemen kendisini başkasının kollarına atabilen sevgilinin sevgisi tartışılır.
Zira sevmek; gelmeyeceğini dahi bilsen beklemektir.

sanki baskasini bulmusta ayrilmayi bekliyormus ona kosmak icin gibi bence biraz ayip yani. "zaten senden bikmistim" der gibi eski sevgiliye. eger gercekten seviyorsa arada biraz zaman olmasi gerekir. tamam 1 yil olmayabilir ama bir kac ay olabilir

bence hayati boyunca mutlulugu bulamicak biridir
askina kendisine,sevgisine ,sevdigine saygisi olmayan ,sahslar icin gecerli bir haraketdir

Aklima okudugum bir kitapta ki cumle geldi.

"Sacma sapan insanlara askim diyorsunuz"

ruhsuzluktur.
bildiğin ruhsuzluk. ya insanın hiç mi içi sızlamaz hiç mi canı yanmaz? çivi çiviyi söker mi hiç? bu işler o kadar basit mi? onun adı sevgililik değil beraber vakit geçirmektir olsa olsa. yoksa öteki türlü sevgi, aşk gibi güzel ve yüce duygulara haksızlık edilmiş olur.

Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket eden kişilere söylenen bir söz gibi geldi bana. Şimdi çok giydiresim de var hiç bi laf etmeyesim de. Olaylar içinde bulunulan duruma göre değerlendirilmelidir. Bu ilişkinin temeliyle alakalı daha çok. Yani hemencecik canım cicim aşkım seni seviyorum modunda olan bi insanın bu gibi bi davranışta bulunması çok da yadırganamaz.
Ha asıl yaralayıcı olan emek verilen zaman alan bi ilişkinin ardından böyle bir durumla karşı karşıya kalmak olurdu zannımca. Orada da kişi sevmiş midir sevmemiş midir bilmem ama genelde kıskandırmak, bak sensiz de ben iyiyim atmosferini yaratmak amacıyla yapıldığına inanıyorum. İnsanların acısını yaşama şekilleri farklı.

iki yildir dikis tutturamayanlarda var oyle demeyin. yapabilip mutlu olana helal olsun.

Hiç sevmediğini anlamaktır...:)

Aslı: "Hemen **Spam/Adversiting**ların kollarına mı gittin?"

Kardeşim cenaze mi bu neyi bekleyeceğiz?​

Geri