Beklenen anın bir türlü gelmemesi

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bekledikçe gelmez.
Gelmedikçe beklenir.

Sarmal.

Zaman durur adeta ve hiç gelmeyecekmiş hissine kapılır insan, pes etme noktasında tekrar beklenti içine girilir.

Zamanın göreceli olduğuna işarettir.
Bknz : İzafiyet teorisi.

Zamanın bazı koşullarda farklı algılanmasına iyi bir örnektir.

İnsanın algısı ile alakalı.Neye yoğunlaşırsak o bizim sınavımız gibi oluyor.

Beklenmeyen an çabuk gelir.

Ne bekliyorsun ? Nerede bekliyorsun ? Niye bekliyorsun ?
Ya beklemekten vazgeçtiğinde gelirse.
Yada bekle bekle ağaç oluyorsun ve beklediğinle kalıyorsun sadece.
Çölde gemi beklesen bu sefer deli oluyorsun.
Beklemek zor zanaat.
En güzeli beklenen olmak.

Her gün @Run ile ne zaman zengin olacağız konulu beyin fırtınası yaparız ama o gün gerçekten beklenildiği için gelmiyor sanırım...

Şimanski ne zaman eski formuna kavuşacak? Ağız tadıyla aşk yaşayamıyorum performansı kötüyken. Nesyri’yi bile kuyudan çıkarttık zalımın oğlu çıkmıyor…

Her gün @Run ile ne zaman zengin olacağız konulu beyin fırtınası yaparız ama o gün gerçekten beklenildiği için gelmiyor sanırım...
Sen çok acele ediyorsun tatlım.. hele dur bakalım hahaa.
Ulan böyle diye diye ömür bitti.. şu an bir sistem üzerinde çalışıyorum, çok yakında hayata geçecek.. seni de kendimi de kurtaracağım canım..
Parayı bulunca @angie hanıma kocanın kralını alacağız :)
Genç, çıtır, yakışıklı, hafifçe imanlı..

Sen çok acele ediyorsun tatlım.. hele dur bakalım hahaa.
Ulan böyle diye diye ömür bitti.. şu an bir sistem üzerinde çalışıyorum, çok yakında hayata geçecek.. seni de kendimi de kurtaracağım canım..
Parayı bulunca @angie hanıma kocanın kralını alacağız :)
Genç, çıtır, yakışıklı, hafifçe imanlı..
Üç sene önce de böyle demiştin ama bakalım... bekliyoruz...

Üç sene önce de böyle demiştin ama bakalım... bekliyoruz...
Bazı şeyler hemencecik gerçekleşmiyor maalesef.. projemiz sağlıklı şekilde devam ediyor.. üstelik senin yardıma muhtaç insanlar için yaptığın yardım kampanyalarını da konuşmak gerekiyor.. foruma yansıtmadın hiç ama, insanlar bilmeli aslında..
Çok iyisin çok, canım benim.. her şey gizli kalmamalı, burada da destek olanlar olur..

• Beğen
Tepkiler: Aze
Beklemek güzeldir ……….ama doğru durakta……

O an geldiği zamanda ise;her şeyinizi alır.Ne de olsa;bir ömür beklediğin şey gelip,ömrünü alır.

Zaten o yolculuk anlamlı kılıyor bazi şeyleri ulaşınca keşke bitmese diyorsun o an GELMESİN

Beklemeyi sevmediğim doğumumdan belliymiş orda bile bekleyememişim -.-
O yüzden zaman varsa direkt düşünmemeyi seçiyorum

Geri