Beklediğimiz Teaser ; İfritin Diyeti Cinnia

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Sıcağı sıcağına ..

[YOUTUBE]GzgFuTmVC9A[/YOUTUBE]

Ben pek iyi bir yapım olmayacağını önceden söylemiştim. 4.3 puanla sözlerimi doğruladı film. Türkler bu işi beceremiyor arkadaş. Ne yapak yani.

Dabbe ve Musallat ile başlayan furyanın sonu gelmiyor. Şuan televizyonda oynayan aşk dizilerinin senaryoları nasıl hemen hemen aynıysa, bu tür ruhani varlıkları içeren korku filmlerinin de senaryoları aynı oluyor.

Şahsen Dabbe ve Musallat filmlerinin ilk serilerinin tekrar izlemeyi, bu filmlere yeğlerim.
Artık özgün olma zamanımız gelmedi mi sizce de?

Dabbe ve Musallat ile başlayan furyanın sonu gelmiyor. Şuan televizyonda oynayan aşk dizilerinin senaryoları nasıl hemen hemen aynıysa, bu tür ruhani varlıkları içeren korku filmlerinin de senaryoları aynı oluyor.

Şahsen Dabbe ve Musallat filmlerinin ilk serilerinin tekrar izlemeyi, bu filmlere yeğlerim.
Artık özgün olma zamanımız gelmedi mi sizce de?

Dabbe'nin yapımcısı bu işte hep kendini geliştiren biri ve gün geçtikçe her şey daha iyi oluyor ben bu sektörün bu şekilde gelişeceğine inanıyorum yaparak eleştiriler alarak

bu filme gelirsek gerçekten bilgi edinen biriyim bu konuda ve bu filmin konusunda geçen bazı şeyler bu güne kadar hiç bir filmde verilmeyen cinsten kardeşim nerdeyse hepsini izliyorum konularını da öyle

Film ne oldu EkSen ?
Cinler ilgi alanımdır her zaman , bekliyorum .

Film ne oldu EkSen ?
Cinler ilgi alanımdır her zaman , bekliyorum .

Şu anda vizyonda .. Yanlış insanlarla yanlış zamanlamaların ceremesini yaşıyor film .. Magi ve Kaptan Amerika filmlerinin olduğu hafta vizyona çıkmakla zaten kendini bitireceği aşikardı ..

Cin temalı film eleştirilerine gelince ; Bi halttan anlamayan kimselerin " yine mi cin filmi yeaaa " diye böğürmelerine karşılık biraz bilgi vereyim ; Bu ülkede zombi filmi çekildi üç dört sene önce haberiniz oldu mu ? Geçen sene slasher tarzı film yapıldı gittiniz mi ? İki sene önce iki tane de hayaletli film yapıldı tınladınız mı ? Ondan sonra yine mi cin filmi !!
Tabi ki hayır .. Elbette kalitesiz ve birbirinin benzeri bir çok yapım ortaya çıkmakta ve bu da kaliteyi düşürmekte buna katılıyorum ama unuttuğunuz nokta şu ki karşımızda çitayı bir hayli yükseğe dikmiş olan TAFF PRODÜKSİYONLU KARACADAĞ var .. Adamın en az bütçesi 1 milyondan başlıyor ..
Ve şunu sormak isterim bir de ; Türk insanını cinlerin dışında hangi öğelerle korkutabilirsiniz ?
Türk sineması en büyük kötülüğü yine kendi kendine yapıyor .. Dağıtıcılar önüne gelen filmi almasalar, sinema salonları da her filmi oynatmasa belki insanlarımız da bu kadar soğumayacak Türk sinemasından ama ne olur Recep İvediklerin rekor kırdığı şu ülkemde kimse bana kaliteden filan bahsetmesin ..

Geri