Bekarken kayan gözler, evliyken de kayabilir mi?

Konu sahibi son olarak 1419 gün önce görüldü
İnsanlar tek eşliliğe uygun canlılar değil milyon kere yazdık, bekâr veya evli fark etmez, kadın veya erkek de fark etmez. İnsanları durduran temel şey toplumsal normlar, ahlâk, saygı, sevgi vs vs konuda çok fazla detay ve açıklama yapılır aslında ama kısaca değinmek yeterli.

Bazi insanlarin gozunu ancak toprak doyurur.

Ali Agaoglu gibi evinde parayla BBC’ye roportaj verdirip evinde yasayan manken kizlarin elindeki hermes cantalari gostererek “ Cantalar benim degil ama tasiyanlar benim malim “ diyenlerde var.

Su zamanda tek esli kalabilene helal olsun der tebrik ederim. :)

Fırsat bulsa yapar diyorsun, çok yazık! Bu yüzden kızıyorum evli erkeklerin arayış içinde olmadıklarını söyleyip arayış içinde olmalarına. Neyse.

Sevgili huri.. Ben Ahmet'e şaka mehayetinde yazdım onu ama sadece ben değil üstteki postlarda da ve genel olarak herkese sorulduğunda verilen cevap bu olacaktır.

Arayış içinde olmadığını söyleyen kişileri bilemem ama çoğu zaman bize vurgu yaptığın için kendimizden örnek vereyim. Gerçekten ben ya da AntepLi bir arayış içerisinde değiliz. Zaten öyle bişey olsa istemesek bile bunu birebir belli ederiz. Çevremizdeki bir çok kişide bizim nasıl birisi olduğumuzu biliyor. Tanıyan erkek ya da bayan herkese sorabilirsin.

Amacım sana bişeyler ıspatlamak değil ama burada ya da farklı platformlarda sen dahil hiç kimse Serkan bana pm attı, salça oldu, şunu yazdı diyemez. Aksine muhafazakar görünüp bize yazan bir çok bayan arkadaşımız var ve tek bir prim bile vermedik. Bunun kanıtlarıda mevcut.

Daha önce bazı sebeplerden dolayı bizim burada olmamızdan rahatsız olduğunu falan beyan ettin, ailemizi düşündüğünü söyledin. Burası bir irc sunucusu değil forum. Ve biz o yüzden 7/24 burada aktif değiliz. Ki öle olunması gereken bir değil platform değil. Tapatalk kullandığımız için etiket ya da alıntı yapıldığında birebir uyarı geliyor ve fırsatladığımızda girip cevap veriyoruz.

Yani bizden bu yüzden rahatsızmışsın ya emin ol ki ailemiz ya da çocuklarımızla gerektiğinden fazla ilgileniyoruz.

Fırsat bulsa yapar diyorsun, çok yazık! Bu yüzden kızıyorum evli erkeklerin arayış içinde olmadıklarını söyleyip arayış içinde olmalarına. Neyse.

Sen Beni Tanıyormusun Da Böyle Bir Teoriye İnanıyorsun Ufaklık.
Absent sanada kızdım çoluk çocuğa bizi malzeme yapıyorsun eski dostlar hatrına geldik başımıza gelene bak.

Sen Beni Tanıyormusun Da Böyle Bir Teoriye İnanıyorsun Ufaklık.
Absent sanada kızdım çoluk çocuğa bizi malzeme yapıyorsun eski dostlar hatrına geldik başımıza gelene bak.

Kanka bende bizim birbirimize takıldığımızda başkalarının araya girmesine kızıyorum ama nafile. Gerekli açıklamayı yaptım ben o yüzden tamam kapatalım. Polemiğe gerek yok.

Kanka bende bizim birbirimize takıldığımızda başkalarının araya girmesine kızıyorum ama nafile. Gerekli açıklamayı yaptım ben o yüzden tamam kapatalım. Polemiğe gerek yok.

Polemiklik bişey yok abi Kartal Sinek Avlamaz. fotoğraf ı atıyım mı sen onu de :kahkaha:

Pazar günü denizdeydik.

Yenge, kayınçoya söylenir; şuna bak yaa.. nasıl süzüyor! Fatihhhh yedin kızı yedin bitirdin! Çocuğaaaa bakkk.

Baldız, bacanağa; ufuk hayırdır? Güvenlik var cankurtaran var. Sana nooluyo? Sen niye bu kadar heyecanlandın????

Bizim hatun zaten saldı beni. asfdgs. Yalniz söylüyor. Bela üşenir diyor. Biliyor adamını. ;m

Bu konunun cinsiyeti olmaz en azinda simdi cinsiyeti yok o apacik ortada. Eger bir kasik yogurt bozuksa bir satir sutude bozar. Ama bir satir yogurt icerisinde bir kasik yogurt bozuksa ondan kurtulmak icin bir kasik almak yeterli.

Geri