Bekar erkeklerin ailesinden ayrı yaşaması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden öyle şeyler çok yoktu sanırım şuan neredeyse çoğu bekar erkek kendi evinde yanlız yaşıyor bu noktaya getiren ailelerin çocukları yönetme isteği olabilir. Herşeye karışma dürtüsü.

annesinin babasının evinde sevişemiyor normaldir.

Aile ile aynı şehirde yaşamıyordur.
Çalışan ya da imkanı olan kadınlar da aile ile yaşamayı tercih etmeyebilir çünkü insanın kendi evinin olması çok büyük rahatlıktır.

hep bunlar yanlış gözlemleme. büyük bir çoğunluk aile ile aynı şehirde yaşıyor, aynı evi paylaşıyor. bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle.

Zorlukları da var ama yinede kendi evin gibisi yok.

Ahahahahahah gol attı Lefty resmen Sjssjs

Olması gereken bence.
Ekonomik nedenler dışında normal gelmiyor bana anne babayla aynı evi paylaşmak.

Bence her kadının ve erkeğin ailesinden ayrı bir düzen kurarak yaşadığı bir dönem olmalı. Mesela erken dönemde öğrencilikte de bu deneyimi elde edebilirsiniz. Meslek sahibi olunca ise zaten insan ayrı bir düzen kurmak istiyor. İmkanlar el veriyorsa aileden bağımsız ayrı bir yaşam alanı kurmak iyidir.

kesinlikle herkesin tek yaşadığı bir evre olmalı. bence özellikle de erkeklerin. kendi kendine yetebilme durumu ve yazık ki günümüz erkeklerin yeni modası anneciliginden ayrılması gerek. yetişkin çocuk olmamak için bir zahmet aile evinden ayrılın.

32 yaşımdayım.
32 yıldır annem babam kirada.
10 yıldır kiralarımız bende.

Ben 16 yıldır keyfime göre yaşıyorum. Saat 04:48'de gelirim, babam der ki, oğlum geç kaldın, evet bırakacam her şeyi.
Dağılırız odalara. Ben odamda içmeye devam ederim.

Bir sorun var mı?

Ben neden ayrı eve çıkayım?

• Alkış
Tepkiler: ne
erkeklere zorunlu askerliğin yanına zorunlu tek başına evde hayatta kalma uygulaması da getirilmeli ama bedelli seçeneği olmadan. onlara en büyük bedel renklileri yıkarken siyahlarla diğer renkliler aynı renkli mi sayılıyor yoksa ayrı renkli mi sayılıyor mücadelesi vermektir zaten. hep ailesiyle yaşıyorsa da evlenmeden önce belediyenin “ev idaresi” kurslarına gitmeliler…

Herkesin yaşam şartları ve hayata bakışı farklı. İçinde bulunan özel sebeplerden dolayı çoğu kişi yapmak istediği şeyleri yapamıyor.
Kendi adıma ailem ile yaşamaktan çok mutluyum, ikisi de çok sağlıklı yaşları ilerlemiş olmasına rağmen, bundan sonra da birlikte yaşlanmaya devam edeceğiz. Aile her şeydir.

Geri