Bekar bir erkek evlenip boşanmış bir kadınla birlikte olabilir mi ?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Bu ilişkide yolunda gidecek şeyler ve sorun olacak şeyler nelerdir?​

Bekar erkeğin yaşına ve olgunluğuna bağlı olgunluğunu kazanmış 25 yaş üstü biriyse olur. Olumlu yanı dul olan bayan evliliği daha önce gördüğünden bazı konularda tecrübesiyle karşısındakini daha iyi anlar. Analiz edebilir. Erkekte karşısında daha anlayışlı birini bulacağı için olması pekte problem çıkarmaz. Elbet çocuk yoksa. Yada geçmişinden bir izi beraberliğe yansıtmayacaksa. Eski kocasıyla falan görüşeceği yada ailesiyle görüşeceği bir durum olacaksa pek bir cacık olmaz.

Sorun olacak yanlar.
Erkekte her zaman bir ön yargı olacaktır.
Güven konusunda teredütte kaldığı anlar olacaktır.
Bayanın yaptığı davranışları ve hareketleri daha farklı bir gözle inceleyecektir.
Bayan erkeğe yaklaşımı daha mantıksal olacağından şartlarını kendisi belirleyecektir.

olumlu yanları

Erkeğin ihtiyaçlarını düşüncelerini bayan daha iyi çözüp karşılayabilir.
İki kesimde daha rahat bir birliktelik yaşar.
İlişkinin huzuru biraz daha fazla olur.

Olur niye olmasin, kiz tarafindan dusununce erkek pek rahat birakcagini dusunmuyor seviyorsa eger.

Profil mesajlarini goremiyorum kör oldum. :p

Tanıdığım bir böylebir çift var kadının çocuğu ile beraber gayet mutlular. Kisiler istedikten sonra her şey mümkündür.

bende bu durumdayım henüz ailem bu durumdan haberdar değil ve beni korkutan kısım nasıl bir tepki alıcam...ama bnm açımdan sorun teşkil etmeyen bir durum sonuçta insanız herzaman doğru kararverip evlenebilcek adımlarda bulunmuyoruz yada bir buhrana kapılıp daha sonradan gerçeklerle yüzleşiyoruz.

Hiç de öyle yazıldığı gibi toz pembe olmayacaktır olaylar genel manasıyla. Çünklü, erkeğin ailesi -özellikle de annesi- pek sıcak bakmayacaktır bu olaya. Erkek ana kuzusuysa evlenmeyecektir. Ancak, erkek özgüveni yerinde, kendi kararlarını kendisi alabilen, ayakları yere sağlam basan bir bireyse evlilik vuku bulabilir.

Kadının çocuklu olup olmaması da sıkıntı doğurabilecek etkenler arasında.

Ben açıkçası herşeyi benimle deneyimlemiş olmasını tercih ederim takıntı yapacağımdan değil isteğim bu yönde ama oldu da aşık oldum ve evlenmeye karar verdik onu benden önce yaşadığı deneyimden dolayı asla üzmem ve küçük düşürmem.

olabilir neden olmasın ama dış etkenlerden dolayı mutlaka yıpranıp yorulacaklardır.

Şahsen olmak istemem büyük konusmayimda

Birbirlerini seviyorsa olabilir. Ne farkederki? Boşanmış erkeklerde çoğu zaman evlenmemiş kız alıyor. Tersine niye olmasın.

Tabi ki olabilir, fakat bizim insanımız kadını sahiplenirken farklı etkenleri düşünüyor şimdi derine girmeyeyim

Hiç evlenmemiş erkek ve evlenmiş kadın , ilerki zamanda çıkıyor sıkıntısı herşey güllük gülistanlık değil malesef bastırılmış ego sonra çıkıyor..

Nasıl ki bir bayan evlenip boşanmış bir erkekle beraber olabiliyorsa, bir erkekte evlenip boşanmış bir kadınla beraber olabilir...
toplum baskısı ne acı yahu..

Neden olmasin ki. Sonucta hayat bu kimse bosanmak icin evlenmiyo ama olmadiginda da bosanilir.

Kadin olsun erkek olsun bosanmasi sikinti degil gecmisini yaninda getirmesin yeter.

Aile icin genelde sorun oluyor

İki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş. Neden olmasın.

Erkeğe bağlı bu. Aile baskısıyla büyümemişse, pısırık değilse tabi ki sorun olmaz. Ama az biraz ailenin ağzına bakıyorsa acırım o hatuna.

Geri