- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3726 gün önce görüldü
Madene kaç kişi indi bilinmiyor ama günde kaç ton kömür çıkarıldığı mevcut .

üstü kapkara diye maden işçisine dokunmayan şerefsiz senin kalbin kapkara olmuş.

Aklını kullanan hayatta kaldı. "diyor bakan. Şerefi olan da istifa ediyor haberin olsun.

“Kendi elimizle cehenneme çevirdik kendi içimizi.”

Sezâi KARAKOÇ

19 Yaşında olan adamın 4 bin metre yerin dibinde değil, üniversitesinde olması gerekiyordu. 25 yaşında olan adamın 4 bin metre yerin dibinde değil, nişanlısıyla taksim sokaklarında olması gerekiyordu, 30 yaşında ki adamın yerin 4 bin metre altında değil Antalya'da balayında olması gerekiyordu. 35 yaşında ki adamın yerin 4 bin metre altında değil düğün salonunda çocuğunun sünnet düğününde olması gerekiyordu. 45 yaşındaki adamın yerin 4 bin kat altında değil, evinin balkonunda çay içiyor olması gerekiyordu. 50 yaşında ki adamın yerin 4 bin kat altında değil torunlarıyla parkta olması gerekiyordu. Adaletin azıcık Türkiye'de olması gerekiyordu. tayyipin o koltuktan inmesi gerekiyordu, önlem gerekiyordu, yardım gerekiyordu, insanlık gerekiyordu!

Beni benden alan şarkılar yapmışlar ama, seni oradan alıp buraya getireni hala yok.

Keşke birini özlediğimizde, o da bunu hissedebilseydi.

“Çünkü hayat; birinin tüm kalbiyle senin yanında
olduğunu bildiğinde güzelleşiyor…”

Ki ben, sadece bir gece senin uyuyuşunu izleyebilmek için, bütün uykularımdan vazgeçebilirim.

“Ne kadar harika bir gün!
Çay mı demlesem kendimi mi assam karar veremiyorum.”

Seni bir başkasıyla yanyana düşünmek, intihar için gerekli bir sebep.

images

Bugünden nefret etmek için 3 sebep : 1-Cumartesi değil. 2-Dün cumartesi değildi. 3-Yarın cumartesi değil.

Sevgili Allahım lütfen yarın iyi bişeyler olsun

Mesela sen varmışsın gibi davranıyorum, en çok da yalnızken.

Bir aşk hikayesini çok özledim mesela.

ben ne zaman yalnız kaldım bilmiyorum ; ama hep yalnızdım , biliyorum

Geri