- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü
Gözlerimi saçma bi objeye dikip, dakikalarca düşünmeme sebep oluyosun

Gerçekten çok fazla bişey istemiyorum. Sadece sokakları birlikte spreyle boyayabileceğim, deli gibi yağmur yağarken yere yatıp ıslanabileceğim, sinemaya girdiğimizde komedi filmlerinde gülme krizine girip korku filmlerinde millete patlamış mısır atıp eğlenebileceğim, anneme onunlayım dediğimde telefonu ona verip annemle tatlı tatlı konuşmalarını izleyebileceğim, görüşmek için can atan, beni seven, beni herşeyden kıskanan, kışın karda yazın denizde yada havuzda çok güzel vakit geçirebileceğim, herşeyiyle bana ait olan birini istiyorum.

“bi fotoğrafa bakıp, ne kadar ağlanabilirse o kadar ağladım.”

Atatürk; tarih boyunca hakkında elli bine yakın kitap, yüz binlerce makale yazılmış tek Türk’tür. 22 Ülkede Atatürk’e teşekkür anıtı vardır.

Sırf popüler diye bir işle, kişiyle, oyunla, müzik grubuyla ilgilenmiyorum. Sevdiğim işleri, istediğim zamanda kendim için yaparım, bir başkası için değil. Ben beynimle hareket ediyorum, egomla değil.

10168041_575702622546671_922229788046133141_n.jpg

“yüzünüzün karasından öpüyorum..”

Yerin dibine girmesi gereken o kadar insan varken neden siz?

Madenden sağ çıkıp arkadaşlarını kurtarmak için tekrar madene giren işçilerin vicdanı kadar beyniniz olsaydı,ülkenin durumu bu kadar acınası olmazdı.

Siyahı çok severdim fakat bugün ki siyah bir başka siyah, sevemediğim bir siyah.

Yüzlerce eve ateş düştü. Yüzlerce eş aynı gecede kocasız, yüzlerce çocuk aynı gecede babasız kaldı.

15 yaşında çocuk madenden ölü çıktı. Hani herkese tablet dağıtıyordunuz? Onun hakkı kazma mı?

Demek ki kömür sadece bir evi ısıtmazmış. Yakabilirmiş de milyonlarca ciğeri.

“Allahım bu gece böl nefeslerimizi, yarısını o onurlu insanlara ver.”

İnsanın gülümsediğinde kendini suçlu hissedeceği bir gün daha.

Geri