- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
Gördüğünü herkes sever,
Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın.
Eğer gerçek aşk istiyorsan;
Ten'e değil, kalbe dokunacaksın . . !

- Bob Marley

ödevler bitsin sira bizede gelir (:

Tavan, konuşmayı öğrenmen lazım artık. Bugün bizim günümüz.

Or... kavramı çok geniş bir kavramdır yani or.... olman için illa vermen gerekmiyor. Duygu or... yapanları duydunuz mu hiç? Onlar kimlerdir? Nelerdir? Ne yapanlardır? Dur bak şimdi anlatayım sana birisi çıkar karşına tanışırsın sabahlara kadar konusursun ve senden hoşlandığını söyler. Hatta seni seviyorum bile der. Sen ADAM gibi ADAMsın der karekterin çok düzgün der sen diğerlerinden farklısın der. Sen başkasın der. Ve sonra ne mi olur yeni birisi çıkar ve seni unutması sadece 2 gününü almıştır 2 gün dediğime bakmayın lan gene iyi niyetli davrandım belkide 2 saat belki 20 dakika belki 2 dakika işte buna duygu or... denir. Seni 1 aydır tanıyordur ama 2 gün önce hayatına giren kişi senden daha önemlidir artık onun için he bide şey var seni bununla kıyaslar. İnsanın canını acıtan en önemli yer burasıdır. Bide dalga geçer gibi aynı sana benziyor kişiliği der. Der yani der ne bekliyosunki al sana or... işte.

943461_312421705558009_1900488583_n.jpg

Ha bide beyler, hoşlandığınız kıza anneler gününde hediye alın. İcerisine de 'Geleceğin annesi' yazısını yazın. Bedenim odun olabilir ama ruhum asla.

Bak anlatayım bilader ; bu ortamlara başladığında ilk önce evle aran bozulur , sonra bi manita bi kız uğruna uyuşturucuya bağışlarsın mutluluğu o verir sana , sonra kardeşleri çözersin menfaat kardeşleri , çok dert çektim dersin aslında daha herşey yeni başladı , sonra düzeliyorum der eli ayağı çekersin , yada sen öyle zannedersin bırakamazsın o pisliği sen bıraksan o bırakmaz yavaş yavaş kurursun güzelim tipin çirkinleşir, yani bu ortam adamın

Cüneyt Çakır Penaltıyı verirken ''adamsın''diyen,Webo'nun 2.golünü verdikten sonrada ''O.Ç''sun Cüneyt Çakır Diyen Taraftara 6alatasaray taraftarı denir...

"Sen galibiyeti kutlarsın, Galatasaray şampiyonluğu" diyenler GS'liler, Real Madrid sizi Şampiyonlar Ligi'nde elediği zaman siz neyi kutlamıştınız?

- biz gençliğimizdeyken böyle miydik azizim?

Tesekkur ederim tatlim, hayirli kandiller <3

Geri