- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü
Eğer cesur değilsen samimi olamazsın... Eğer cesur değilsen sevemezsin.... Eğer cesur değilsen güvenemezsin... Eğer cesur değilsen, gerçeğin peşine düşemezsin... O yüzden önce cesaret gelir... Ve diğer her şey onu izler...

Osho - Cesaret

Keşke nasıl hissettiğimi atlatabilsem.

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam.
Ama evet ! Yeri gelir susarım.
Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim.
Buna izin de veririm aslında.. Salaklığımdan mı? Hayır!
Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem.
O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır.
Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye.
Ama bir gün öyle bir giderim ki;
Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!

Hayalin gelince gözlerime dolup taşıyorda gözlerim ama anlatılmıyor yokluğunun acısı sadece hissediliyor çok derin..bu sessizlik bozulsun istiyorum ama gözyaşlarım bile sessiz akıp giderken çok zor.yanımda olmalıydın işte nebileyim sarılmalıydık mesela ben sana herşeyimi anlatmalıydım ağlamalıydım kucağında kalbinin sesini duymalıydım sımsıkı sarmalıydın beni canınım ya senin kızınım sevmeliydin işte sevmeyi senden öğrenmeliydim acı çekmeyi hiç bilmemeliydim hep gülmeliydik mesela beni sana benzetmelilerdi el ele yürümeliydik yollarda bu benzerlikten memnun..herkes imrenmeliydi bize mesela ben güldüğümde herkes seni görmeliydi gözlerimde.herşeyi senden öğrenmeliydim birlikte yemek yapmalıydık.biliyorum biliyorum bir gün herkes gidecek biliyorum.canım yanıyor işte anlatılmıyorki öyle herkese kimse bilmiyorki sensizliği nasıl anlatılır bilmiyorumki.yoruluyor işte insan tarihini bilmesemde gidişin hep aklımda böyle olmamalıydı diyorum neden ben diyorum neden benim annem..çok zormuş sensizlikle konuşmak anlatılmıyor işte anlamazki onlar içim yanıyor. seni nezaman düşünsem acının Allahını hissediyorum çok özlüyorum çok koyuyor özlemek çünkü yoksun çünkü özledim diyemiyorum çünkü özlemek bitmiyor çünkü özlediğimi bilmiyorsun.öyle ihtiyacım varki sana yerine kimseleri koyamıyorum yapamıyorum unutamıyorum seni.bu dünyada milyonlarca insan var evet ama sen yoksun ya bomboş geliyor işte..seni çok seviyorum anne kutlayamadığımız bütün anneler günü için affet beni..

Bugün yine milyonlarca insan, otobüs ya da arabaların camından bakıp tek bir kişiyi hayal edip durdu. Ne yapacaklarını düşündü.
Bugün hapisteki insanlar, takvimden bugünün üstünü karaladı. Bittiğine şükretti.
Bugün yine belki onbinlerce insan, birilerini unutmak için birilerini öptü. Kendinden utandı birkaçı, birkaçı çok fazla zevk aldı.
Bugün birileri dükkanda müşterisini bekleyip durdu. Bazıları para için ordan oraya koşturdu. Bazıları eve tek bir ekmek almak için, saatlerini feda etti. Bazıları muhteşem holdinglerinde, çok önemli bir kararın imzasını attı bugün.
Hatta bugün birileri aşık olduğu adamı gözleri dolu dolu aldattı. Bugün birileri aşık olduğu kadını defalarca kez aldatıp durdu.
Bugün birileri aşık oldu.
Bazıları aldattığı sevgilisini yine aldatmaya devam etti. Durmadı.
Bazıları bugün hiçbir kelam etmedi, oturdu. Sustu, kelimelerinin onun haketmediğini düşündü.
Bazıları bugün sevgilisiyleydi, doyasıya sevişti. Eve geldiğinde masum rolu yaptı ailesine, hatta bir iki saniye kendinden utandı.
Bugün birileri misafir ağırladı evinde, onlara pastalar, börekler ikram etti.
Bugün ben seni hiç özlemedim. Bugün birileri seni sorduğunda “lütfen onu sormayın” dedim. Sonra onlar tekrar sordu. Sinirlendim kavga ettim.
Taksiciyle sırf seni hatırlattığı bir şarkıyı açtığı için tartıştım. Parasını verip indim hemen.
Sen naptın? Bilmiyorum.
Hayat çok zor, seni de hiç göremiyorum zaten.
Nolucak bilmiyorum.

149960_10200620656066777_24002542_n.jpg

Sıkıntı Ne Yüzsüz Bir Misafir Lan...

Her Günde Gelinmez Ki Be Kardeşim . . !

Aşk diye birşey yaşıyorum. Ne tek taraflı demeye dilim var. Ne de karşılıklı olduğuna ispatım.

kuytu bir kösede ömrüm son bulsun
canima kastim var
yasamam artik

Ben hiç yalnız kalmadım, hep beş kişiydik; ben ve dört duvar.

'' iyiyim ben..
hep aynı şeyler işte..
uyku hapları..
yalan dolan gülümsemeler.. ''

Geri