Beğeni yapmayan üye

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
lowe ve kiss atmak varken oyş hoslandigimi belli etmeliyim ufaktan ama dimi
"Love" atmak, o kişiyi sevmek anlamına gelmez ki... Yorumu çok sevdim anlamına gelir.

"Kiss" olayında ise haklısın ve samimiyet yoksa kullanılmamalıdır fakat yine de herkesin kendi tercihi tabii...

"Love" atmak, o kişiyi sevmek anlamına gelmez ki... Yorumu çok sevdim anlamına gelir.

"Kiss" olayında ise haklısın ve samimiyet yoksa kullanılmamalıdır fakat yine de herkesin kendi tercihi tabii...
yorumu cok beqendiyse begeni tepkimesi var orda onu kullansin love ve kiss atma olayi dedigim gibidir aksine inanmak isteyen kendini kandirmak istiyen varsa cokta fifi. bruh

yorumu cok beqendiyse begeni tepkimesi var orda onu kullansin love ve kiss atma olayi dedigim gibidir aksine inanmak isteyen kendini kandirmak istiyen varsa cokta fifi. bruh
Sen bu aralar objektif düşünemez olmuşsun ve senin dediğin niyet okumak olur ki bana mantıklı gelmiyor.

Hoşlanan / seven zaten açıkça gider konuşur, emoji ile mi uğraşacak?

Sen bu aralar objektif düşünemez olmuşsun ve senin dediğin niyet okumak olur ki bana mantıklı gelmiyor.

Hoşlanan / seven zaten açıkça gider konuşur, emoji ile mi uğraşacak?
bi insan doyumsuz olmasın, Leftyciğim naparsın, hoşlanan seven gider konuşur mantigi ergen liseli mantigi bana göre
sanal sonucta burasi neyi kimle konusucan bruh birisi beni etkiliyorsa yazilariyla, durusuyla herseyiyle mesela o kişi ne yazarsa yazsin love atarim yani kissde atarim
o atmasa bile
tabi salak salak birilerini kiskandirmak icin bu yola basvuran kesimde var onlar zaten mutsuz kesim
bu arada efsane. Niyet okurum tersine yanilmam nokta atisi atar adami kudurturum Xd

bi insan doyumsuz olmasın, Leftyciğim naparsın, hoşlanan seven gider konuşur mantigi ergen liseli mantigi bana göre
sanal sonucta burasi neyi kimle konusucan bruh birisi beni etkiliyorsa yazilariyla, durusuyla herseyiyle mesela o kişi ne yazarsa yazsin love atarim yani kissde atarim
o atmasa bile
tabi salak salak birilerini kiskandirmak icin bu yola basvuran kesimde var onlar zaten mutsuz kesim
bu arada efsane. Niyet okurum tersine yanilmam nokta atisi atar adami kudurturum Xd
Sanalda bir insanı en fazla merak edebilirsin ancak duygusallık hissedebilmen için mutlaka yüz yüze gelmen gerekir. Karşılaşmadan hiçbir duygu netleşmez. Kişi kendi zihninde bir imaj yaratıp ona hayranlık besliyorsa da bunun adı aşk / sevgi değildir.

Yorumlarını beğendiğin kişiyi de yine merak ediyorsundur ve emojiyi de seni fark etmesi için kullanıyor olabilirsin yoksa emoji kullanımından o kişiye hayranlık gibi bir anlam çıkmaz.

şimdi sen böyle düşünüyorsun diye herkesmi böyle düşünmeli lefty?

bu senin şahsi düşünce yapın kendi fikrin kendi bakış açın.

Sanalda bir insanı en fazla merak edebilirsin ancak duygusallık hissedebilmen için mutlaka yüz yüze gelmen gerekir. Karşılaşmadan hiçbir duygu netleşmez. Kişi kendi zihninde bir imaj yaratıp ona hayranlık besliyorsa da bunun adı aşk / sevgi değildir.

Yorumlarını beğendiğin kişiyi de yine merak ediyorsundur ve emojiyi de seni fark etmesi için kullanıyor olabilirsin yoksa emoji kullanımından o kişiye hayranlık gibi bir anlam çıkmaz.
Yaw, zaten ben birine love atınca veya kiss ona aşıktır demiyorum ki etkilenmiştir bir şekilde
sadece yazısını beğense begeni tepkimesi var onu kullanır Love ve Kiss kullanmak baya bi etkiledi beni imajı sergiliyor veya dedigin gibi, onu fark etmesi için Love atıyor kiss atıyor mevzusunada katılıyorum
abi yemişim duygusallıgı ya aşkı maşkı maksat zaman gecsin flirt asamasi o olmasa bile samimi olma aşaması onu bunu bir kenara at çok deger veriyorum anlamıda cıkabilir yani love kiss den
aşk olmasa da

Bu platform zımbırtılarında beğeni tuşunu bulana dislike attığım doğrudur.

böyle şeylere takılıyor musunuz? ben takılıyorum… bana beğeni atmayanları arkadaşlıktan silip, çıkartıp, şutlayıp engelliyorum.. üstüne samimi arkadaşlarımı ona karşı doldurup afaroz edilmesini sağlıyorum… bitmedi!
daha sonrasında arkadaşlarımla beraber bedduayla başlayıp “ya kahhar x kişisi” diye koro halinde büyüyle bitiriyoruz..
şaka lan şaka, takılmayın böyle şeylere…
ama samimi arkadaşlarım beğenmeyince, gidip onlarla disslike atıyorum yalan yok… mesela stock.. mesela lena… mesela melis… :d

Son düzenleme:
Çok havalı bir hareket,çok...

Hicbir konuda cimri olmadigim gibi bu konuda da degilim. Elinizi korkak alistirmayin..

Geri