Mueddeb
Platin Üye
Sensin çırak :T:
:p.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sensin çırak :T:
Tüm Dünya beğenmiş neredeyse.Bize de beğenmek düşer.
![]()
Var misiniz takibe takip beğeniye beğeni [emoji3]bol keseden beğeniyodum, daha da beğenmem...
takibe takip, pardon bu başka yerde söleniyodu
bundan sonra
beğeniye beğeni
Bizde karşılığını verdik[emoji3]Hepinizi beğendim![]()
Var artık hayatta öyle değil mı şaka bir yana bunun alası face'de dönüyor beğeni grupları kurulmuş beğeni yapacaklar eklesin diye özellikle beğeniye çağırıyorlar .Beğeni yapmayanları arkadaşlıktan çıkarıyorlar sayfalarından veryansın ediyorlarYok artıkHer şey karşılıklı mı olmuş ya hu =)
Var artık hayatta öyle değil mı şaka bir yana bunun alası face'de dönüyor beğeni grupları kurulmuş beğeni yapacaklar eklesin diye özellikle beğeniye çağırıyorlar .Beğeni yapmayanları arkadaşlıktan çıkarıyorlar sayfalarından veryansın ediyorlar
Allah a şükür o manyaklardan olmadım
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O degil de biri vardi, like yapmadim diye kusmustu yemin ediyorum![]()
Doğru dediğim gibi beğeni sayım az diye resmen millete veryansın ediyorlar ,hesabımı kapatacam bilmem neler neler
instagramda az begeni aliyorum diye bunalima girmis bir tanidigim vardi.) her Sabah mesaj gruba begeni yapim diye mesaj aliyorduk :asd:
Bana da gelip "sana çay ısmarladım beğenmedin" küsmüyüz diye soruyorlar =)
Var misiniz takibe takip beğeniye beğeni [emoji3]
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi