Beğendiğiniz birine onu beğendiğinizi belli eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Beğendiğiniz birine onu beğendiğinizi belli eder misiniz?

alnima seni seviyorum hayatimi mahvet dovmesi yaptiririm.

Bende ters tepen bir şey bu. Bulunduğum ortamda birinden hoşlanmışsam o ortamda iletişim kuramayacağım tek kişi o olur. Yüce tanrının bir laneti. :gamer:
Neyse ki aşık olduğum bey zamanında anlamış. Tşkler aşık olduğum bey.

Benim de aşık olduğum bir bey olsa o da anlardı ama ben genelde kadınlara aşık oluyorum o yüzden böyle bir ihtimal daralıyor.

Ay ben utangacım pek şey yapamıyorum lakin körpeliğim ve güzelliğim sayesinde talepkâr kadınların arasında kalıveriyorum, bana şepkat gösteriyorlar. Sağolsunlar hepsinden a.r.o

d615dd45c2879a3c0ef2c92f2b0fb819.gif

Hakli olabilir de olmayabilir de........ ruh halime bagli

Üff hem de ne.

Mesela sevdiğim kız yanımdan geçerken, dikkat çekmemek için uzaklara dalmış numarası yaparım.

B3SHOHXIQAAUdju.jpg

beğenen
beğendiğine
beğendiğini
söylemiyor
misal kızlar

Hayır ama havalı görüneyim diye değil alminin dediği gibi b u b i r l a n e t.
Çekiniyorum ben ama bence erkekler anlıyorlar kendilerie ilgi duyulduğunu. Ay her şeyi de biz mi yapalım ya zaten bıqtıq ya. Bir şeyi de siz yapın çamaşır bizde bulaşık bizde öf ya, tşk.

bu konularda hiç utanmam yok ya kompleks de olmadığından direk dan dan söylüyorum neyse ne :p

İşte beğendiğini beğendiğine söylemediğinden başkası söylüyor,sıra kayıyor. sonra da herkes neden mutsuz.....

Seven sevdiğine sevdiğini söyledikten sonra olumlu sonuç alırsa öpmeyi ihmal etmesin

benim sırama kaynak yapıyorlar hep

begendigim yonunu soylerim bunda cekinecek ne var ki kizlar mesela sizin de bazi ozelliklerinizi begeniyorum….

elimden kaçmış annacımm,
ama doğru kalkınca sonra indirmesi zor oluyor sjsmsk.
ay tamam neyse öptüm annacım

Geri