aegishjalmur
Platin Üye
As. Evet benim.
:müzik::huhu:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
As. Evet benim.
s.a avatardaki siz misiniz ?
Arkadaşlar samsung note 3 kullanıyorum. Ama arama yaptıgımda direkt arama sonlandırıldı diyor. Karşıdan arandıgımda da aynı durum söz konusu. : ((
Mesajlaşmada problem yok. Bir bilginiz var mı bu konuda ? Reset atsam düzelir mi? :///
Arkadaşlar fareme bişi oldu ya klasöre tıklayıp sürükleyemiyorum direkt klasörü açıyor.
Kara bulutlar çöktü üstüme ya.![]()
![]()
SEKS İÇİN EN DOĞRU ZAMAN
Her istediğinizde eşinizle cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Ama bazı şeylerin tamamen yolunda gitmesi için yani o havayı yakalayabilmek için en doğru zamanı beklemek daha sağlıklı olacaktır. Unutmayın ki seks tek taraflı bir olay değil ve ikinizin de birbirinizi arzulamanız gerekiyor. En uygun zamana karar vermek için ilk adım budur. Sözlü olarak ifade ederseniz eşiniz de isteğiniz dile getirirse veya beden dili ile bunu birbirinize anlatırsanız istek vardır ve ilk adım gerçekleşir. Sevginin temelinde dokunmak vardır ve diğer aşamada birbirinize yavaşça dokunmaya başlarsınız. Öpmek, sarılmak, dokunmak, okşamak gibi jestleri sevgilinizden esirgemeyin..
[/B]
![]()
DÜZENLİ SEKSİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR
Çiftlerin düzenli olarak seks yapması sağlık ve mutluluk açısından çok önemli. Bir evliliğin olmazsa olmazlarından hatta yapı taşlarından biri de cinselliktir. Sadece yapmış olmak için yapılmaması gerekir. Görev gibi değil, içten gelerek ve isteyerek yapılması, hem çiftlerin mutlu olmasını hem de genel anlamda sağlıklı olmasını sağlar. Düzenli olarak seks yapmak, kişiye güven ve mutluluk verir.
açım:s:
titriyorum
tatil bitti deprasyondayim:sleep:
yorgunum
niye herkes paralari leyla ya basiyor :hih:
corba yapiyorum yarisi tasti :T:
birileri benimi gozetliyor
Lethe ne yicez kiz ..
ayy benim gibi his eden varmi:s::s::s:
Forum üyelerinin son zamanlarda bozulan ruhsal dengelerinde son örneğimiz Sezen oldu ..
" Çok derdim var çokk " adlı başlığıyla milleti konusuna toplatan ama içeriğini okuduğunuzda çorba yapmasını bilmediğini öğrendiğimiz Sezen'i ağzını burnunu kırmak için piste davet ediyorum![]()
Bu nası kafa kızım![]()
Arkadaşım doğu görevi yapıyor orda. Pek bilmiyorum, görmedim.
" Bağcılar " isimli Bahane Sözlük konusuna yaptığı yorumla olayı bitirmiştir sevgili Lethe![]()
Niye dalga geçiyorsun abi, aşk olsun.İstanbul'a giç gitmedim, arkadaşım oraya doğu göreviyle atandı da. :benmi: Kötü bi şey mi dedim ki. :benmi:
Arkadaşın Edirne'de mi yaşıyor![]()