Beğendiğim Yorumlar :)

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Bu başlık da benim oyun alanım bundan sonra ..
Forum içinde yüzümü güldüren, yüreğimi ısıtan her mesajı alıntılayıp üslübumca paylaşacağım ..
Başlığımı başkasına KÖTÜ NİYETLİ laf sokmak için kulanmasın kimse ..

İlk kurbanımız :)

Şekşe şu tayyibinizi de alsanız da defolup gitseniz şu ülkeden. Temizlensek arınsak bi ülkece.

Şair burada tayyibe olan sitemini " ŞEKŞE " isimli meçhul birine söylüyor .. Tayyibin arkasında Şekşe diye biri olduğunu sanıyor olabilir .. Gerçi şimdi " keşke " yazmak istemiştim orada diye savunma yapacak ama yer miyiz biz .. Şekşe kim kızım ? :asd:

Bu başlık da benim oyun alanım bundan sonra ..
Forum içinde yüzümü güldüren, yüreğimi ısıtan her mesajı alıntılayıp üslübumca paylaşacağım ..
Başlığımı başkasına KÖTÜ NİYETLİ laf sokmak için kulanmasın kimse ..

İlk kurbanımız :)

Şair burada tayyibe olan sitemini " ŞEKŞE " isimli meçhul birine söylüyor .. Tayyibin arkasında Şekşe diye biri olduğunu sanıyor olabilir .. Gerçi şimdi " keşke " yazmak istemiştim orada diye savunma yapacak ama yer miyiz biz .. Şekşe kim kızım ? :asd:
Keşke yazmamışmıyım ya jdsgfjds Dur düzelteyim hiç fark etmedim, nasıl sinirlenmişsem. :D

Forumda hemen herkes Cohen'in başlıklarına pür-i dikkat kesilmişken asıl başlık canavarını gözden kaçırıyorsunuz derim ..
ALLAH aşkına CutePrensly gibi başlık açabilen var mı ? Kız sanki albüm çıkartıyor buyurun bakın ;

A YÜZÜ

Abow neler demiş öyle :)

Tabii Bazılarının işine gelmez :))

Bana ayrılan sürenin sonuna geldik

Böyle birşeydi işte :)

Özetliyorum :)

Napalım Mutluluklar DiLer Gideriz :S

B YÜZÜ

Bazen tanıdığın birinin görürsünde :)

Yanılıyormuyum :)

Gözümüzden hiç bişii kaçmazz :)

Bence ÇOK doğru :)

Anladın mı ?? :)

Biraz Karekter Lütfen

Arkadaşın biri bırakın beyin jimnastiğini, beyine spor salonu kurdurtacak bir soru soruyor bakın soru şu;

Kizlarin ayiya olan ilgisi nasil ortaya cikmistir.çocukluk süresince oyuncak ayı ile yatmaları sonucunda gelişen bilinçaltına yerleşmiş istem dışı yaşanan sevgi yoğunluğu..

Peki forum hatunlarımız ne yapıyorlar dersiniz ? Cevaplıyorlar ! Evet evet cevaplıyorlar :)

O k yumuşuyor mu ya .s.s

Bu dili henüz öğrenmedim .. Hiç bir şey anlamadım o yüzden :)

Ben Hala yatiyorum :dyg:cokta severim ayicik :cici:
Hem benim onunla öyle böyle degil bir aci dolu hikayemiz var bir kere o benim vazgecilmezim artik..:s::dyg:

İzmirli küçük yaşlarda iken bir yetimhanenin kapısına bırakılmış .. O yemekhanenin aşçısı ayıyımış aslında ve buna hep bir tabak fazla yemek verirmiş o yüzden vazgeçemiyor ayısından !! Len başka nasıl bir acıklı hikayen olabilir ayıyla :)

Hic sevmem ayi. O halde cirkinim .p

Düz mantığın gelmişine geçmişine der gibi bir cevap çakıyor Waterlelie ve arada ters mantık yapmayı da ihmal etmiyor .. " Çirkinim dedim ama :) "

Ehh erkekleri sevecegimize masum hayvani sevsek daha iyi.

Burada kuşum biz erkeklere giydirmeyi tercih etmiş ama biri de uyarmamış ki " kızım oyuncak ayıdan bahsediyoruz gerçeğini nasıl sevecen yav " :)

Ne yani ayıyız diye sevilmeyek mi?

Ve beni yıkan yorum .. Bir hemcinsim ayılığı kabul ediyor .. Ayıl olum hep subniminal bunlar ..

Hep ayilara denk geldiğimizden alismisizdir belki:p

Al bir tane daha .. Nerede yaşadın bunca zaman ormanda mı ?

Ayı ya değil öküze merakım oluyor zaman zaman güzel değilim çok üzüldüm :D

Ve finali tabi ki Maria yapar .. Öküze meraklıymış .. Ulan hiç insan erkeğe merakı olan kız yok mu :) sonra niye bu kadar kıtlıkta bunlar diyorsunuz !!

Bundan sonra yazdığınıza yazacağınıza dikkat edin işte o kadar :)

Bir başlıkta sorulmuş ; " Hangi hayvanlardan korkarsınız " diye

ayvansaray 'ın cevabı cia'nin ilgisini çekecek kadar şifreli .. Ben bir halt anlamadım anlayan varsa anlatsın ..

taktı beni belimden
ben de korkarım
hatta bi arkadaşımın bu yüzden dudağında iz var
senaryo yazıp yazıp eğlenirdik

Arkadaşın biri bırakın beyin jimnastiğini, beyine spor salonu kurdurtacak bir soru soruyor bakın soru şu;

Kizlarin ayiya olan ilgisi nasil ortaya cikmistir.çocukluk süresince oyuncak ayı ile yatmaları sonucunda gelişen bilinçaltına yerleşmiş istem dışı yaşanan sevgi yoğunluğu..

Peki forum hatunlarımız ne yapıyorlar dersiniz ? Cevaplıyorlar ! Evet evet cevaplıyorlar :)

Bu dili henüz öğrenmedim .. Hiç bir şey anlamadım o yüzden :)

İzmirli küçük yaşlarda iken bir yetimhanenin kapısına bırakılmış .. O yemekhanenin aşçısı ayıyımış aslında ve buna hep bir tabak fazla yemek verirmiş o yüzden vazgeçemiyor ayısından !! Len başka nasıl bir acıklı hikayen olabilir ayıyla :)

Düz mantığın gelmişine geçmişine der gibi bir cevap çakıyor Waterlelie ve arada ters mantık yapmayı da ihmal etmiyor .. " Çirkinim dedim ama :) "

Burada kuşum biz erkeklere giydirmeyi tercih etmiş ama biri de uyarmamış ki " kızım oyuncak ayıdan bahsediyoruz gerçeğini nasıl sevecen yav " :)

Ve beni yıkan yorum .. Bir hemcinsim ayılığı kabul ediyor .. Ayıl olum hep subniminal bunlar ..

Al bir tane daha .. Nerede yaşadın bunca zaman ormanda mı ?

Ve finali tabi ki Maria yapar .. Öküze meraklıymış .. Ulan hiç insan erkeğe merakı olan kız yok mu :) sonra niye bu kadar kıtlıkta bunlar diyorsunuz !!

Konu başlığında yumuşamaması gereken bi k yumuşamıştı sanırım ben ondan şaaptım :honk:

Açıklama yapılıyor mu bilmiyorum ama ben yine de açıkliim .s.s

bi hayvanla en yakın temasım işte beni belimden öptü
bi arkadaşımın da dudağında iz vardı hikayesini sordum onu da dudağından öpmüş namıssız

Geri