kombi mi kapalı... e biz üşüyoruz bizim mahalledeArtik gelsin bu mevsimde kombi bile kapali bizim sen dusun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kombi mi kapalı... e biz üşüyoruz bizim mahalledeArtik gelsin bu mevsimde kombi bile kapali bizim sen dusun
Biraz aksamlari serinliyor aksam aciyoruz gun icerisinde her yeri aciyoruz valla suan ayagimda corap bile yok kis gelmedi bu sene Allah sonumuzu hayir etsinkombi mi kapalı... e biz üşüyoruz bizim mahallede![]()
O zaman sen kendin kolay kolay üşümeyen birisinBiraz aksamlari serinliyor aksam aciyoruz gun icerisinde her yeri aciyoruz valla suan ayagimda corap bile yok kis gelmedi bu sene Allah sonumuzu hayir etsin
Aksine ben hic isinmam ama diyorumya gercekten suan bahar gibi disariO zaman sen kendin kolay kolay üşümeyen birisin![]()
az önce kapının önündeydim ceketle, soğuk işteAksine ben hic isinmam ama diyorumya gercekten suan bahar gibi disari
Siz biraz daha daglara yakinsiniz ondan olabiliraz önce kapının önündeydim ceketle, soğuk işte![]()
Maral dağlara yakınmış, ben güneydeyimSiz biraz daha daglara yakinsiniz ondan olabilir
Gursunun tam yerini bilmiyorum gitmedim hic bize gore yine de oralar soguk olur cunku biz denize yakiniz daha iliman oluyorMaral dağlara yakınmış, ben güneydeyim![]()
Gürsu değil.... Kent Meydan'ın altı kısımları...Gursunun tam yerini bilmiyorum gitmedim hic bize gore yine de oralar soguk olur cunku biz denize yakiniz daha iliman oluyor
Gürsu değil.... Kent Meydan'ın altı kısımları...
Gürsu çok uzaaakGursudasin diye kalmis aklimda nedense![]()