Beden Eğitimi Dersi

Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü

Bir önceki ders boşsa ve hele ki hocası tam kafa biriyse, hemen top oynamaya başlardık. Dolu dolu, saatlerce top oynardık. Ne günlerdi be!

zihnimde canlanan görüntüler şunlardır
goygoy dersi olmasına rağmen şu sandıktan takla atmak dramdır

201912343164924-3add-4ac1-8a5e-b3039187e6c4.jpg

2Q==.jpg

Genelde gençler ne derse onu yapıyoruz .

Herkes tarafından boş gözükse de bence en güzel derslerden birisi sosyalleşmek adına

• Beğen
Tepkiler: 0
en güzel öğretmenlerin bedenci olması:))))))))

• Beğen
Tepkiler: ne
amacına uygun yapılmayan derslerin başında gelirdi, erkekler at gibi terler maç yapardık, kız arkadaşlarımız ise daha çok voleybol ip atlama gibi etkinliklerle oyalanırdı, keşke daha faydalı olabilseydi bu dersler.

Bizim ortaokuldaki beden öğretmenimiz yakışıklıydı.
genellikle fit ve hoşlar.

Kizlar toptan korkkuyordu ya..

Biz futbol maçı yapardık raskolnikov gibiler kızlarla voleybol oynardı.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Bu ülkede benim zamanımda liselerde eğitimi verilmeyen en net üç şey; beden eğitimi,müzik,resim
İnsanlar,veliler bunlara eğitim gözüyle bakmıyor;çocuklarının hayvani dürtülerinin eğitilmesinden ziyade ceplerine en çok para girecek alanlara ilgi duyuyorlardı.Mesela matematiği iyi olmalı ki iyi bir mühendislik falan kazansın.Matematiği iyi olmayan boş yere okuyor gözüyle bakılırıdı.
Neyse bedende verirdi hoca bize topu saldım çayıra mevlam kayıra.Ne doğru beslenmeyi anlatayım,ne de çocuklar top oynuyor bari doğru tekniğini anlatayım yok. Resim müzik de aynı.
Bu derslerin karneye üç düşmesi hocanın art niyeti sayılıyordu.Çoğu hocanın da işine geliyordu gerçi 4ü 5i basıp free takılmak

beden egitimi dersimizde futbol oynadigimizda, kalede durmak isteyen bendim her zaman, duruyordum da. topu sertce atip kaleye gecireceklerini bildigim icin, hep diger yana atlardim. ayni takimda oldugumuz erkekler de bunu bildigi icin, bi hirsla topun kaleye yaklasmamasini saglamakla mesguldular. guzeldi ve komikti ya
Anlamadım

@DUHAN

aga bahsettiğin replikler heryerde aynı galiba ffssks
serbestsiniz lafı neydi ya öyle

Nefret ederdim, ogretmen hep slagbal oynatirdi hayatta denk getiremezdim topu, kimse beni grubunda istemezdi...

Slagbal nedir vovovo yaparsiniz simdi turkce karsiligini bulamadim bu spor dalinin fotosunu atiyorum...

spel-slagbal.jpg

@Thalassa nin en sevdigi ders tir kesin diyecektim

O demis zaten

Ankara da yaşayan bilir.
Beden eğitimi = İrfan Şener

Geri