Bedava Windows 10 güncellemesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sizde de monitörün sag altinda belirdi mi?
Windows 10 indirin

Indiren var mi? Tüm sürücüler calisiyor mu?

Bende de çıktı ama ben yükseltmeyi düşünmediğim için ilgilenmedim.

haju geçen bişey indireyim dedim pc çöktü avradını kesim nasıl solucanlar sarmışsa format falan fayda etmedi indirme bişeyi bilmeden

Belirdi evet. Yalnız Temmuz da çıkıcak diye biliyorum. O belirti kayıt için olması lazım. 10 dağıtılmaya başlanınca orada uyarı çıkacağı yazıyor.

o sadece bildirim bişey inmeyecek yani, windows 10 çıktığı gün yani 29 temmuzda mailine gelecek çıktı diye, orjinal windows 7 ve 8 sahipleri ise windows 10'a ücretsiz yükseltebilecekler

Keşke orjinal keyim ile format atsaymışım bende yükseltirdim

haju geçen bişey indireyim dedim pc çöktü avradını kesim nasıl solucanlar sarmışsa format falan fayda etmedi indirme bişeyi bilmeden
Olm bu windows, solucan falan yok (;
Belirdi evet. Yalnız Temmuz da çıkıcak diye biliyorum. O belirti kayıt için olması lazım. 10 dağıtılmaya başlanınca orada uyarı çıkacağı yazıyor.

o sadece bildirim bişey inmeyecek yani, windows 10 çıktığı gün yani 29 temmuzda mailine gelecek çıktı diye, orjinal windows 7 ve 8 sahipleri ise windows 10'a ücretsiz yükseltebilecekler

Şuan indiremiyorsun, rezerve ediyorsun, zamanı gelince inecek

Indirmeyi düsünüyormusunuz?
Benim PC W 7.
Sürücülerde sorun yasarmiyiz acaba.
10 a uyum saglarmi PC ?

Olm bu windows, solucan falan yok (;

Indirmeyi düsünüyormusunuz?
Benim PC W 7.
Sürücülerde sorun yasarmiyiz acaba.
10 a uyum saglarmi PC ?

Benim pc de w7. Windows 10 Insider preview sürümünü yüklemiştim, çalışmasında sorun yoktu ama önizleme sürümü olduğundan bazı hataları vardı. Silip tekrar 7 yükledim. Tam sürüm çıktığı zaman sistem gereksinimleri yazacaktır. Ben kurtarır diye düşünüyorum. Yalnız neden ücretsiz yapıldığıyla ilgili bazı yorumlar okudum. Güvenlikten taviz vermek zorunda kalacağız iddiaları var. Ben yine de yayınlanınca yüklemeyi düşünüyorum.

Benim pc de w7. Windows 10 Insider preview sürümünü yüklemiştim, çalışmasında sorun yoktu ama önizleme sürümü olduğundan bazı hataları vardı. Silip tekrar 7 yükledim. Tam sürüm çıktığı zaman sistem gereksinimleri yazacaktır. Ben kurtarır diye düşünüyorum. Yalnız neden ücretsiz yapıldığıyla ilgili bazı yorumlar okudum. Güvenlikten taviz vermek zorunda kalacağız iddiaları var. Ben yine de yayınlanınca yüklemeyi düşünüyorum.

Bilgisayarim ayni, Win 7 is bilgisayari.
Simdi yüklettirip olmayinca yine eski haline getirmek bela.
saatlerce ugras dur.
Neyse, yükleyenlerden alalim bilgileri zamani geldiginde

Bana ikide bir indir diye geliyor ama ben takmıyorum :cici:

aralık 2017 itibari ile ücretsiz yükseltme hakkı bitiyor, bilginize. :cici:

Windowscular kızmasın, darilmasinlar ama kullanmayın kullandirmayin.Gereksiz bir sürü ayrıntıyla sistem felaket yoruyor Pc'yi

Geri