bedava sms

Konu sahibi son olarak 4770 gün önce görüldü
oparatörlerin sundugu büyük hizmetlerden biri

Candır kandır herşeydır. ama cidden insan baya bi kaptırıyo parmaklar kas yaptı iyice.

Whatsapp'inda yayginlasmasiyla,sms donemi mi kaldi artik yav dedirtecek bir uygulama.

bedava sms :D lira karşılıgında olan bedava sms mi evet cidden bedava olan bir hizmet.:D

milletin sms bitirmek için sabahları günaydın akşamlar iyi akşamlar diye toplu mesaj attığı bir sistem :D

güzel bir sistem ama şuan kullanamadığım bir sistem 10 tl yerine 5 tl yapsalar müthiş olcak whatsapp sa eğer o müthiş birşey ama adroid için geçerli :)

* halk içinde "bedava" adı altında kiralanan toplu sms paketi

* operatörlerin TL'ciklerimizi topluca toplu katlettiği süper bir ticari hamle

* sağa sola fütursuzca dağıttığımız oluru olmazı olura olmaza yazdığımız modern stres toplarından

* telefon tuşlarının "ne buluyorsun bu kadar yazacak arkadaş" dediği ama bizim "pıt pıt" diye anladığımız anda yaptığımız iş

* pek çok sevgili ve saygı değer insan yavrularının cılkını çıkarttığı sevenlerin her zaman ve heryerde iletişim kurmasını sağlayan güzel bir teknoloji

Ben gençken 1 ayda 5 bin smsi bitirdimi bildim operatorlerin hizömeti..

Aveanın 19 tl karşılıgında 1000 sms 500 dk verdiği kampanya..

Bu vodofonelerla 5.000 sms uygulamasını iptal etmek için ne yapmak lazım bilen?

bana sms demeyin devamlı kii kontür yükleyemiyorum diye faturalıya geçicektim konuşamıyorum tabi babam gibi ayda sabit ödeyeyim istedim durumuda izah ettim neymiş efendim 20 tl normal 10 tl her yöne sms imiş normal telefonu verip sms almak istemeyen almıyorda sms almak isteyen normal konuşmayı niye almak zorunda tam bir uyuz durum

Anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanmama rağmen inatla arkadaşlarıma SMS atmayı seviyorum. :)

Geri