Bedava Maske Nasıl Alınır?

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Konu sahibi son olarak 1208 gün önce görüldü
Doktorum.
Maske alamayacak yoksullukta değilim.
Haftalık dediği sayıyı günde kullanırım.
Fakat ben de sipariş verdim utanarak
Çünkü hastane yeterli maske ver(e)miyor. Kendi paramla da alamıyorum, satılmıyor.
N95 bile 8 saatlik maske ama 10 gün kullanmamız gerekiyor. Çünkü yok. Fırında ısıtan mi dersin dezenfektan sıkıp balkonda havalandıran mi. Çok acayip. İlk defa yokluk gördüm ben.

Bulup satın alabildiğim ve veteriner arkadaşlardan temin edebildiğim kadarı ile sadece kalabalık yerlerde kullanıp atıyorum ayrıca bir de ev yapımı maskem var, çantamda yedekte duruyor.

Telefona gelen barkod ile eczaneden alınabilecek olan bu maskeye de başvuracağım.

Son düzenleme:
Bulup satın alabildiğim ve veteriner arkadaşlardan temin edebildiğim kadarı ile sadece kalabalık yerlerde kullanıp atıyorum ayrıca bir de ev yapımı maskem var, çantamda yedekte duruyor.

Telefona gelen barkod ile eczaneden alınabilecek olan bu maskeye de başvuracağım.

Telefona gelen kod ile alınan maske hakkında tam fikrim yok,
biz başvuru mu yapıyoruz kod geliyor yoksa devlet operatörlerden bilgi alıp ona göre mi sms gönderiyor?

Telefona gelen kod ile alınan maske hakkında tam fikrim yok,
biz başvuru mu yapıyoruz kod geliyor yoksa devlet operatörlerden bilgi alıp ona göre mi sms gönderiyor?

Yukarıdaki linklerden başvuru yapan kişilerin adresine postalamak yerine, telefonlarına barkod gönderiyorlar ve gidip eczaneden teslim alınıyor.

@Equalizer

Kod gelmesini beklemeye gerek yokmuş, doğrudan eczaneye gidip T.C kimlik numarası ile de alınabiliyormuş.

Geri