Bedava halı izdihamı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
2023’te bu esaretten izdihamdan kurtulacağız..
Daha çok yetki verin çözülsün bu iş..

Abicim bu fakirlik açlık mevzusu değil. Arap kültürü bu. Onursuzluk. Şurada saldıranlarin çoğunun iki üç evi, en fakirinin iki kilo altını var. Bi eyt çıktı bu çakallarin hepsi SSKya yüklendi. Askerlik saydiracam doğum izni yazdıracam, prim günü tamamlayacam diyenler en masum olanlar. Adam 20 sene önce düşük yapmış karısının hasta kayıtlarını buldurmus o da doğum mazereti sayılır diyo. Beriki esnafla anlaşmış 98 de girişim var aslında ama bu gavat ssk mi yatirmadi diyo. O gavat dediği de kabul ediyo evet yatirmadim cezamı kesin diye. Meğer bunlar anlaşmış. Bizim dana erken emekli olmak için hülle işveren yaratmış kafasında. Bunu kağıda dökmek istiyor. Çok ama çok iğrenç bir demografiniz var. Bu günahlarını dinle pansuman etmeye calismalari daha iğrenç.

Son düzenleme:
Abicim bu fakirlik açlık mevzusu değil. Arap kültürü bu. Onursuzluk. Şurada saldıranlarin çoğunun iki üç evi, en fakirinin iki kilo altını var.
Yok kardeş Arap kültüründen ziyade bizim toplum genel olarak beleşçiliği yağmayı sever..tabi bunda islam kültürünün etkiside var

Hadi kapış kapış yapanlar değişik tamam da onlara öyle fırlatanlar da bir garip.
Yani öyle izdiham çıksın istiyorlar bence
Normal normal sırayla ya da çekilişle yapsalar istedikleri etkiyi alamayacaklar diye galiba

Çamur bile daha yararlı lan. Yaraya sürsen onarır. Çatıya sürsen suyu keser. Tuğlayı yapıştırır. Şekil verirsin sanat eseri olur... Bu çok pis bişey.

climax senin bu arap düşmanlığın nolacak bi tedavi ol tamam ben de hayranı değilim ama sen çıkıp burda melnur gibi yorum yapıyorsun beynini aldırmış gibi.
Bu tür olaylar her yerde oluyor her şeyi de arapa bağlama.

Climax sonuna kadar haklı.
Kabul etseniz de etmeseniz de bu bir arap kültürünün etkisi.

climax senin bu arap düşmanlığın nolacak bi tedavi ol tamam ben de hayranı değilim ama sen çıkıp burda melnur gibi yorum yapıyorsun beynini aldırmış gibi.
Bu tür olaylar her yerde oluyor her şeyi de arapa bağlama.
Doğru. Viking de aynı böyle yapar. Germen de. Bırah ama allasen

Geri