Bebek

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
benim yeğeni midesi bir sorun var gibi cumatesi gün dogum gunu du o için cafe deki ama kapaliyidi o gün beri midesi sorun oluşutu küsüryormuş gibi olyor ama geri tütyor birde söylemesi ayip ama kakasini bir çok yapyor bir de çok az yapyo acaba neden....

Zehirlenmiş olabilir hemen doktora götürün:/

Güneşe çıkardıysanız güneş çarpmıştır.
Bence doktora götürün buradan ne desek çözüme ulaşmaz.

mak reş hanımefendi
uzman kisilerden yardim alin efendim.

iştah var ateş yok huzursuzlukta var doktar çok dolumuş
Belki yediği yada kullandığı bir ilaç varsa o da ishal yapmış olabilir.
Sağlık ocağı yok muydu yakında aile hekimlerine bir gösterseydiniz.
Evde metpamid varsa bir çay kaşığı verebilirsiniz bulantı için.

Belki yediği yada kullandığı bir ilaç varsa o da ishal yapmış olabilir.
Sağlık ocağı yok muydu yakında aile hekimlerine bir gösterseydiniz.
Evde metpamid varsa bir çay kaşığı verebilirsiniz bulantı için.

bebek daha yeni 1 ytaşinda acaba ablam yediği birşey dokunumuş olabilirmi salam veyaz sossis tür şeyler yemişti çünkü

bebek daha yeni 1 ytaşinda acaba ablam yediği birşey dokunumuş olabilirmi salam veyaz sossis tür şeyler yemişti çünkü
Hiç bilmiyorum ki, havalarda dengesiz.
Onları yedirmeyin ya.
Ihmal etmeyin derim. Hem birşey yoksa bile kafanız rahatlar.

mak res bu saat te Uzman hekim bulmanız zor bana sorarsan derhal bir eytim hastanesine getirin orda hemen bakıp yatacaksa yatırırılar yoksa ilac verirler.Veya devlet hastanesi vardiyasına gidin gece cocuk ateslenir berki

mak res bu saat te Uzman hekim bulmanız zor bana sorarsan derhal bir eytim hastanesine getirin orda hemen bakıp yatacaksa yatırırılar yoksa ilac verirler.Veya devlet hastanesi vardiyasına gidin gece cocuk ateslenir berki
Susar mısın
Çocuk hastanesine götürecek, orda her zaman uzman nöbetçi doktor olur.

Susar mısın
Çocuk hastanesine götürecek, orda her zaman uzman nöbetçi doktor olur.

Bu sekilde konusmanız hic hos bir davranıs degil sadece bildigim kadarını soyledim susarmısn filan ben yardımcı olmaya calıstım Denizli'de Cocuk hastanesi diye bir yer yok Cocuk acil yada vardiyada dr vardır orda var sa bilmiyorum cok ayıp ettiniz.

Soyle bişey var Gündüz Saat 9 da baslar 3 de biter vardiya 4 den 8 e kadar 15 yasa kadar cocuk doktoru vardır ondan sonra Cocuk acili vardır Üni dede 5 den sonra acil vardır Susarmısın filan ne kadar yanlıs bir tavır ayıp lıyorum sizi Noura

tamam dir sorun yokmuş acil girişi yaptik basit üşünmemiş ilgilisiiniz çok teşekkür ederim bütün cevaplar için....

O zaman rahat bir nefes alabiliriz.. Geçmiş olsun miniğe mak res.. =)

Geri