Bebek gibi konuşup tatlı olduğunu sanan kız

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
Bebek gibi konuşup tatlı olduğunu sanan kız

* "amacın ne güzelim senin" dediğim durum

* ya bir yaşının insanı ol diye tepki verdiğimde olur :p

Şımarık ve ilgi çekmeye çalışan bayanlar .
Çok ilerledikçe ağızlarının payını verdiğim bir durum :)

Rabbim akıl dağıtırken sen nerdeydin acaba dediğim durum. :p

Sürekli şımartılmak isteyen insandır. İlgi odağı olmaktan vazgeçildiklerinde ağlama, surat asma tepkilerini bebeklerden taklit ederler.

Henüz yeni olduğum işi hayatında üstlere karşı kullanıldığını gördüğüm silah. Yeminle araştırma konusu olabilecek türde insanlarla çalışıyorum.

Ağzının üstüne Tuvalet terliğinin ıslak tarafı ile vurulacak insan tibi

Islak odunla, tuvalet terliğiyle atağa geçmişsiniz bende fırın küreğiyle vurayım bari

İnsanı konuşmaktan soğutur. Yanından hemen uzaklaşmazsanız kavgaya kadar gider muhabbet.

Esasen salak gibi gözüktüğünün tez vakitte farkına varması gerekmektedir.Aksi halde çevresindeki arkadaşlarının bir çoğunun abazanlardan oluşma ihtimali vardır.

Bi konuda herkes mi aynı düşüncede olur arkadaş? Muhalif lazım dediler geldim. Sırf size inat bebek gibi konuşan kızı bulup forum oyunlarında sataşıcaz hepinize.

O değil de, olur mu olur, forumda öyle bi kız varsa sayenizde komaya girmiştir artık. Serumla ayakta duruyordur artık. :wink:

Bi konuda herkes mi aynı düşüncede olur arkadaş? Muhalif lazım dediler geldim. Sırf size inat bebek gibi konuşan kızı bulup forum oyunlarında sataşıcaz hepinize.

O değil de, olur mu olur, forumda öyle bi kız varsa sayenizde komaya girmiştir artık. Serumla ayakta duruyordur artık. :wink:

Ağzının ortasına kürekle çakacaksın.

Geri