Bebek Düşürmek İçin Kürtaj Dışında Bir Yöntem Var mıdır?

Konu sahibi son olarak 3477 gün önce görüldü
Bebek Düşürmek İçin Kürtaj Dışında Bir Yöntem Var mıdır?

kürtaj olmadan bebek nasıl düşer, kürtaj olmadan bebek nasıl düşürülür, kürtaj olmadan bebek düşürme, iğne ile bebek düşürme, iğneyle bebek düşürme, kürtaj olmadan çocuk nasıl düşer, doğal yollarla bebek nasıl düşürülür, bebek düşürme iğnesi, doğal kürtaj yöntemleri, kürtajsız bebek nasıl düşer, bitkisel çocuk düşürme yöntemleri, bebek nasıl düşürülür bitkisel, doğal yollarla bebek düşürme, bebek düşürme yöntemleri, doğal yollarla çocuk düşürme

15 Günlük hamile bir kadının çocuğunu kürtaj dışında düşürmesi mümkün mü? İğne yöntemi gibi alternatif yollar var mı?​

En iyi cevap Paradoks tarafından verildi

Ana rahmine düştüğü anda o artık bir candır
Yaşam hakkını ondan almak şöyle dursun bir de bunun yöntemini,sanki mevzu basit bir başağrısıymış gibi konuşmak bile insanlık adına kayıp ve ayıp bence.
Aldırmadan baska yolla düşürünce şükür mü edecekler o vicdan bünyeyi terk mi edecek?

Urkutucu be. Sonucta o bir can.
Allah kimseyi zorunda birakmasin

...

Dizilerden gördügüm güllerin savasi bir örnek hatta Toz halinde mi hap Mi bilmiyorum da icecegine atmisti iki kizin da sonra sancilari basladi falan vs .s

Yarım akıllının teki okuyupta iş yapmaya kalkmasa bari :T:

alterntif tıp bitki karşmları
işini blmedk çavşlar dönr bi tarfını avçlar

alterntif tıp bitki karşmları
işini blmedk çavşlar dönr bi tarfını avçlar

Kuzey bu konuyu ben acmadim (eski nickim paradoks)
Sen acmissin sanirim
neden benim gibi duruyor konu ?

Kuzey bu konuyu ben acmadim (eski nickim paradoks)
Sen acmissin sanirim
neden benim gibi duruyor konu ?

İlk mesajla senin mesajın birleştirilmiş ve mesaj sahibi olarak ta sen gösterilmişsin.
Konuyu açtıktan sonra rahatsız olup silmiştir yerine, yanlışlıkla yapılmıştır demek istiyorum. :)

kocakarı karışımları ya da üfürükçü hacı hocalar olabilir.

Geri