Bebek Bakmak

Konu sahibi son olarak 4536 gün önce görüldü
* Oldukça sabır ister.

*Herkesin yapabileceği bir işlev değildir, sorumluluk gerektirir.

Uzaktan bakmak bi erkek için daha kolay ya.)

Seve seve bakabileceğim ama altını değiştirmek için adam bulmam lazım olduğu durum.
Fena kokuyor ıy :p

Hayatta yasanabilicek en qüzel seydir ona bakmak ilqilenmek yüzüne bakıp kücücük qülümsemesini izlemeyi dünyaya deqişmezsin heleki banyosunu yaptırdıktan sonra pudralıcaksın ufff cennet kokarlar bambaskadır bebek bakmak ..

Dunya nin en zevkli islerinden biridir kesinlikle.

Karşıma alır konuşurum, oyunu benim kurallarıma göre oynamamız lazım, kabul ederse bakarım yoksa bakmam. Bu yaştan sonra ıngayla filan uğraşamam, bana daral gelir.​

Karşıma alır konuşurum, oyunu benim kurallarıma göre oynamamız lazım, kabul ederse bakarım yoksa bakmam. Bu yaştan sonra ıngayla filan uğraşamam, bana daral gelir.​

Bende karşıma alıp konuşmayı denedim. Bak oğlum böyle olmaz, yeni beze daha bağlamadan kakanı yapıyorsun, babanın cebini düşün biraz dedim. İşeyerek cevap verdi. Oğlum kime konuşuyorum ben dedim gaz çıkardı. Babana karşı mı çıkıyorsun sen deyip havaya kaldırdım yüzüme kustu. Sanırım daha iletişim çağına gelmedi.

Bende karşıma alıp konuşmayı denedim. Bak oğlum böyle olmaz, yeni beze daha bağlamadan kakanı yapıyorsun, babanın cebini düşün biraz dedim. İşeyerek cevap verdi. Oğlum kime konuşuyorum ben dedim gaz çıkardı. Babana karşı mı çıkıyorsun sen deyip havaya kaldırdım yüzüme kustu. Sanırım daha iletişim çağına gelmedi.

:D Allah kolaylık versin bro.

2.yi yapın da çocuğa kardeş olsun pls.​

Bakmak başka, sahip olmak başka bebeklere.
Kendi çocuklarımı bebekken kimseye emanet edip gitmedim.Kimsenin bebeğine de bakmadım.Annesi yanımda olur yardım ederim o başka ama bire bir ı ıhh.
Oğlum çok rahat büyüdü sakin bebekti, dünyayı fethettim onunla ama kızım aman allahımmm, 24 saatin 20 saati ağlayan ve uyumayan aşırı hassas duyulara sahip bir bebekti.2 yaşına kadar sürdü.Şimdi bildiğin prenses.
Ortanca oğlumun bebekliğini doyasıya yaşayamadık, melek oldu ayrıldı kucağımızdan.
Herkesin çocuklarına sağlık versin allah.

Bir de çocuk sevmeyen, sabrı ve tahammülü olmayan bakıcı, dadı falan olmasın.Para için olmaz bu bebek işi.

Zevkli is filan demisler, gaz sancisi ceken bebege gece boyu bakmamislar buyuk ihtimal :nopsrn:
Insani teselli eden tek sey de, bu zamanlarin gececek olmasi. Ve ilerde yapilacaklarin hayali.

Allah baskasinin bebegine bakanlara kolaylik versin gercekten.

Geri