Bebeğiyle oynayan yaşlı adamı dövdü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sizce babanın yaptığı hareket doğru mu?

Ben burda arada kaldim. Baskasinin cocugunu elliyemessin DOKUNAMASSIN

Verdigi tepkiye gelince zaten hemen yanindasin; cocuga dokundugu an uyarip uzaklastirabilirdi.

Artık çocuk sevemeyecek duruma geldik.yanlış anlaşılmaya çok müsait bir ortam

Kimsenin çocuğuna bu şekilde dokunamazsınız ancak babanın tepkisi de öfkesine yenilmek olmuş.

Çocuk sevmek için temas gerekmiyor. Uzaktan da gülümseyip sevginizi ifade edebilirsiniz.

Herhangi bir sebeple yetişkinlere de temas hakkınız yoktur. Görgü, nezaket kuralları bilmeyen ve aklına geleni yapma / söyleme cüretini ne yazık ki özgürlük sanan insanlarla yaşıyoruz.

O adamda nasıl seviyor öle be;d
Dokunmadan sevse daha iyi, babanın tepkisi biraz fazla olmuş tabi

Ben çocuklarla temastan hoşlanmıyorum, bir başkasının çocuğunu öpüp koklamak zorunda değiller bunu ne zaman anlayacaklar bilmiyorum.Babanın tepkisi fazla olmuş ama o da son zamanlarda duyduğu, gördüğü kötü örneklerden dolayıdır.

babanın tepkisi fazla olmuş diyenler ciddi misiniz? adam iki tokat atıp yolladı. şu harekete olması gerektiği ayarda.

baba farkındaysanız videonun sonunda sopa çekiyor, sonrasında sopayla devam etti muhtemelen. :d videodan net olarak algılayamıyoruz durumu, baba demek ki rahatsız olmuş şahit olduğu durumdan. dokunmayın kardeşim milletin çocuğuna ya.

Bir etkinlik oldugunda,cocugunu ön plana sokmaya calisan bizim milletin ebeveynleri.
Konserlerde yukari kaldirirlar, siyasetden biri gelince cocugu resmen kucagina atarlar ve bircok böyle örnek.
Tiktoklar bilmem nereler cocuklarini medya ürünü yapan ebeveynlerle dolu.Seviyorlar böyle.
Sonra cocuguma kimse dokunmasin hashtagi cikarirlar,oldu canim oldu gözlerim doldu.

Son düzenleme:
Geri