Kimsenin başına vermesin yalnız seçim yapmak hayati önem taşıyor doğması çile çekmekten başka birşey değil en mantıklısı aldırmak kürtaj..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sakat olacağını bilmeden doğursam tabiki büyük bir zevkle bakardım ömrüm sonuna kadar.
Eger doktorum engelli olacak derse aldırırdım çünkü tek düşüncem ben öldükten sonra kimin bakacağı, Bir gerçek var ben ve eşim öldükten sonra hiç kimse bakmaz, devlet bile bakmaz ortada kalır devletin ne kadar baktığını görüyoruz...
yurt dışında oturmuş olsam doktorum engelli dese bile aldırmazdım doğururdum çünkü orda engelli çocuklara devlet çok gzl bakıyor kimseye ihtiyacı kalmıyor...
Bunu yurt dışında kendi gözlerimle görmüştüm ne kadar gzl bakınıldıklarını...
Kanım dondu. Nereden uyduruyorsunuz bunları?yüz yirmi günden önce ruh üflenmez, yani o henüz cenindir, insan değildir. yüz yirmi güne kadar da tek bir koşulla ceninin yaşamına son verilir; ona dinini öğretememe kaygısı. bunun dışındaki sebeplerle yapılacak kürtaja dinimiz izin vermiyor. zor bir durum tabii ama bu konuda dinin hükmü belli ise buna uyardım. sonuçta Allah onu ve beni o şekilde imtihan etmeyi murat etmiş, bana söz düşer mi ki?