bebe aspirini

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
mukteşem tadı olan, bağımlılık yapan, baş ağrım dolayısıyla aklıma gelen ve özlediğim bir ağrı kesici. yerim

Kucukken seker gibi, 4-5 4-5 yerdim hep, sakli gizli .p
Allah'tan basima bir sey gelmemis. Bobreklerim filan pek normal degil ama su yasima kadar, yine fena gelmedim .p

Küçükken ben de şeker niyetine ağzıma atardım. Annem kızardı. .d

Küçükken akü asidini içerdim

cidden o neydi öyle yaa, gizli gizli yerdik .p

Ben hiç gizli gizli yemedim, bu konuda da çocukluğumu yaşamamışım:(

Ateşimiz çıkınca annem fincanın içinde bi bebe asprinine bi kaç damla limon kolanyası sıkar eritip macun yapar eklem yerlerimize topuklarımıza sürerdi. Bişeyimiz kalmazdı. Aklımda hep bu kalmış

Hiç hatırlamıyorum

tadı çok güzeldi saklarlardı
buldum u affetmez yerdim
öksürük şurubunun da güzeldi diye hatırlıyordum yeğenimin şurubuna denk geldim bi tadına baktım
"gözümde canlanır koskoca mazi sevdiğim dırım dırım"

Kanı sulandırdığı için bana yasak :(

İlaçların nirvanası.
Konu başlığını görünce canım çekti. : /

bir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok, açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı, yemiş yemiş bitirmiş akşama sancı başlamış, kıvrım kıvrım kıvranmış yaptığından uuu taan mışş.

siz yiyorsunuz diye şarkı bile yapmışlar da niye çocuk sırf şeker sanıp yediği bir ilaç yüzünden utanıyor ki? sanki bilerek yemiş gibi, niye çocuğu suçluyorsun. burada suçlanması gereken ilaçların içinde yazan "çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız" uyarısını dinlemeyen ebeveynlerdir. siz utandınız mı da çocuğu suçluyorsunuz? çok gerildim ya....

neyse hilal moderatör olacak galiba, destek için konularını dolduruyorum....

Tadı çok güzel.
Almışlığımız var.

Geri