bburrccu / *sırıtık*

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni gelen bi uyemiz .enerjisi guzel ,aktif birisi .iyi birisi oldugunu dusunuyorum henuz tanismasakta uye sozlugunu ben acmak istedim umarim kizmazsin bburrccu*sırıtık*

Kişisel tanımıyorum kendisini ama uzaktan uzaga sempatim var :) Eğlenceli ve sıcakkanlı. Samimiyeti ve pozitif enerjisi ile foruma renk katan üyelerden. Herşey gönlünce olsun :)

Aynı zamanlarda forum da aktif olarak bulunmaya başladık.
Kendisini sıcakkanlı buluyorum oda benim gibi gereksiz polemiklerden kaçınan biri.
Zaman içerisinde daha iyi tanıyacağız birbirimizi inşallah:icon_wink:

Eskilerden bilirim ama burda muhabbet etmek nasip oldu.

Sitenin burjuvasıydı önceden gerçi burda da öyle Normalde burjuva değildir de ismi burju ya ondan dolayı derim burjuva diye. Sevimlidir kendisi oje manyağıdır. Gönlünce olsun herşey.

Uzun uzun sohbet etmesekde kanımın ısındığı kişilerden biri, oyunlarda karşılaşıp şakalaşır gülüşürüz =) Samimiyetine inanıyorum. Hep mutlu olasın canım .

İşe girdi herhalde.. Görünmüyor artık pek..

en içten üyelerden biri. Azda olsa muhabbetimin olduğu nadir kişilerden

yaw burcu bu kadar uzun süre sözünde durmanı beklemiyordum beni şaşırttın ve kendini özlettin
sana hiç söylemedim ama kırmızı rujunu çok beğeniyorum :)

Iyi Bir gözlemci beni cok izlemis :D ilk basta baya Bir dertlestik iyi de geldi bana :) iyi de Sir küpü oldugunu düsünüyorum..degisik bir Tanisma oldu ama iyiki de olmus..sohbetini cok seviyorum..gülüsmeyi..enerjini seviyorum ,seni seviyorum ..iyiki tanistik iyiki varsin canimmm

damarına basılmamasını siddetle tavsiye ederim :) kedi gibidir kaplana dönüşmesi saniyeler alabilir :))) süslüdür ojeleri sever sempatiktir acık sözlüdür severim kendilerini :)

Tesadüfen benim arkadaşımın kuzeni olduğunu öğrenmiştim. Ne şaşırmıştım, dünya çok küçük. :)
O da nişanlandı, yakında evlenecek. Nasıl olsa foruma da gelmez bir daha yazdıklarımı da görmez, o yüzden rahat rahat yazayım. :D

Ben onun haddinden biraz fazla saf olduğunu düşünürüm. Ama aşırı derecede iyi niyetli ve temiz düşüncelidir. Kuzeni için aynı şeyi söyleyemem mesela. Ona hiç çekmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri