Bazıları erken kalkıp işe hemen başlamayı, bazıları da geç kalkıp gece geç saatlere kadar çalışmayı tercih ederler. Ya siz?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma

7. Haftanın Tartışması ;

Bazıları erken kalkıp işe hemen başlamayı, bazıları da geç kalkıp gece geç saatlere kadar çalışmayı tercih ederler. Siz hangisini tercih ederdiniz?

TCK’ya göre suç sayılacak yorumlardan kaçınalım, teşekkürler.

Benim çalişma saat'im belli değil, Bazı günler oluyor 2 gün boyunca iş yerinde sabahlıyorum bazı günlerde oluyor sabah 10 akşam 5 oldumu evdeyim, Bu iş yoğunluğuna bağlı bir durum, benim kendi fikrim sabah erken kalkıp akşam erken paydos etmektir.

• Beğen
Tepkiler: X
Erken yatıp ya kısmet diyoruz, sabah erken kalkıp ya nasip diyoruz.

Mümkünse hiç çalışmamayi tercih ederdim. Öyle bir dünya olmadığı için erken kalkıp yol alma taraftarıyım.

• Beğen
Sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıp,kahvemi içip işlerimi halletmeyi seviyorum.Bir de erken kalkınca günü daha iyi değerlendiriyorum diye düşünüyorum.

Bildim bileli erken kalkip, calisip eve erken gelmek istiyenlerdeyim
Tabi gonul ister uyuyalim.. gec baslayalim.. ama gec bitirmiyelim

• Beğen
7. Haftanın Tartışması ; Bazıları erken kalkıp işe hemen başlamayı, bazıları da geç kalkıp gece geç saatlere kadar çalışmayı tercih ederler. Siz hangisini tercih ederdiniz?

Erken kalkıp işleri zamanında bitirmeyi kendi adıma daha doğru buluyorum çünkü insan belli bir saatten sonra hem zihnen hem de bedenen yorulmaya başlıyor. Vardiyalı işlerde mesela sabah başlanan işler kadar iyi verim alınamıyor. İnsanın hayatı sadece işten ibaret olmamalı ve kendine de zaman ayırabilmeli yoksa bir süre sonra mutsuzluk başlıyor. Çin'de çalışma saatlerinin uzunluğu yüzünden bir sürü insan intihar etmişti. Kısacası zamanı doğru kullanmak adına erken başlamakta fayda var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Hafta içinde gündüz ve gece sistemi olduğundan dolayı uyku saatlerim çok dengesiz oluyor. Ama sabah erkenden kalkıp (Uyuyabilirsem), işe başlamak tercihimdir. Hatta bonus ekleyeyim bu duruma; daha erken kalkıp sabah kahvaltısıyla gitmek daha da güzel olur.

• Beğen
Ortalama Günde 4/5 Saat uyurum. Gerisi Hep Ayakta Olurum. Birgün 6 Saat uyudumu Hatırlamıyorum.

Ders çalışırken geç saatlere kadar :)
İşe giderken mecburiyetten erken kalkmak..Gündüzleri özellikle işim varken uyanamama sorunu yaşıyorum.

Maalesef hayatin bize dayattigi kurallar cercevesinde yasamak zorumdayiz. Gunduz calismal gece dinlenmek icindir derler. Elimde olsa kendimi verimli hissettigim zaman ne zamansa o zaman calisirim.

Sabah erkenden kalkip hemen isleri halletmek icin ise koyulmayi seviyorum ben, seyyyy biraz tezcanliyimdir da :)

Ah tanrım! Yarama bastınız çocuklar. Sevgili anneciğimin bana o küçük tatlı genlerini aktararak sabahlarımı üzüntü ve sinir içinde geçirmeme neden olmasıdır. Bir insan 8.30'da kalkması gerekirken neden 6.15'de kendini tavana boş boş bakarken bulur a dostlar. Hele Pazar günleri. Yatıp uyusana a güzel gözlüm, tatlı dillim, elma yanaklım. Nedir derdin?Nedir sorunun? Anlat çözelim, tekrar uyuyalım. Yok anam uyandık mı tamam. Bir daha uyunmuyor. Bak gene sinirlendim. Gidil boş boş halıya bakayım bari. İyi gelir.

Hiç başlamamayı tercih ediyorum ben! Şöyle bir foto görmüştüm tam beni özetleyen ama maalesef o konuma ulaşamadım!
babYali-basYmevi-1.jpg

Sabah sabah işe gitmeyi her kim çıkarttıysa onun ben göööözlerinden öpeyim.

Keşke ne zaman yataktan kalksak o zaman işe gitsek ve günlük çalışma saatini tamamladığımızda geri dönsek. Yani sabah erken kalkmak olmasın da gece kaçta döneceğim önemsiz.

Geri