Bazı ürünlerin fazla pahalı olması..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Buna en uygun örnek bebek kıyafetleri el kadar elbiseye dünya para istiyorlar..

Stan Smith :(
Valentino ayakkabı :(
Nike air max
Chanel babet
Studio narin sandalet

Mybestfriend ürünleri

Ben bunun daha ucuzunu bulurum diye almaktan vazgeçilmesi olasıdır.:p

Askeri ucretle calisan insanin iphone 6 kullanmasi ile es deger bir sey

#8 playstore baya iyi. 168 tl'ye veriyolar. 12 de taksit ayda 14 lira. şu gtx 750 ti'yi alayım çakacam ordan bi tane :T:

#9 ben aldım steam'den encard ile 90'a aldım sayılır zaten, steam olmasa bile nuuvem'de 75 TL'ye steam dışı olarak alınabiliyordu en son, bayağı alan oldu. Far cry 4'ü de 35 TL'ye aldım rus versiyonunu, ne vericem 180'er TL bunlara skyollar resmen

İşte onları indirimdeyken alacaksınız.

Tadelle nasıl 3 lira olmuş yahu, korkunç haber.

Bkz. Güneş kremi. 90 lira nedir ya vallahi yazık

Kimisi marka değerinden ötürü pahalı olabiliyorken, kimisi de piyasayı elinde tutmasından, altrrnatifi olmadığından ötürü pahalı olabilen ürünler...

Her ticari firmanın önceliği kardır. Kar etmek üzerine kuruludur.

Buna dair herkes bir satış politikası izler.

Bkz: mesela en basit gıds ürünlerinden olan patatesin kg'mı 4 TL. Belli dönemler çok ucuz olan bu ürün büyük firmaların stoklaması ve piyasaya azar azar sürmesinden ötürü fiyatları yükseltti. Belki tüketiciye 50 kuruşa ulaşacak ürün 4 TL ye satılarak %800 fiyat arttırdı.

Yada marka değerinden ötürü iphone olabilir. Maliyeti 100 doları dahi belki bulmayan bu ürün tüketiciye 1000 dolara yakın bir tutarda ulaşıp %1000 'lik pahalılıkla satılması gibi...

Bi İtalyan atasözü der ki; pahalı şey yoktur, alamayan fakir vardır.
Türk de durur mu? yapıştırmış cevabı; Ulan benzinin litresini 5 liraya alıyoruz biz **Spam/Adversiting** !

Ya arkadaşlar bir tane mont 2.600 tl siz neden bahsediyorsunuz jbkmg:D
Genellikle ithal üründür

fakirler seks edemesin diye geliştirilmiş bir yöntemdir

Uniqi botlarin 1,195 tl olması ve nakit te 900 tl ye kadar indirim yapılması :(

Geri