Bazı ülkeler, Grok’un “bikini” akımına tepki göstermeye başladılar

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Internet ve Teknoloji
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu niye bu kadar büyük bir gündem oldu ki bunu bütün ai lar yapabiliyor daha yeni mi aklınız başınıza geldi

bu niye bu kadar büyük bir gündem oldu ki bunu bütün ai lar yapabiliyor daha yeni mi aklınız başınıza geldi
Onu dedim de itiraz ettiler diğerleri yasal limitasyonlar gereği yapamam diyomuş. Ben denemedim, bana bı bikini giydirmeyi denesene gemini'da

Onu dedim de itiraz ettiler diğerleri yasal limitasyonlar gereği yapamam diyomuş. Ben denemedim, bana bı bikini giydirmeyi denesene gemini'da
Yetişkinleri hedef alması bir tarafa, çocuklar ve gençler için de sorun teşkil eden bir durum ve Elon Musk sonunda işin ciddiyetini anladı.

Ya bi güruh var sabahtan akşama kadar x’te grok’a bişeyler yaptırmaya çalışıyor. Bu kadar mı işiniz yok aw ya

Biraz prompt bilgisiyle herkese her türlü bikiniyi giydirebiliyorsun. forum buna hazır olmayabilir:d

Mesut bu hataya nasıl düştü şaşırtıcı :o

Hackerlar da birçok şeyi yapabiliyor ve onları engelleyecek olan da bilişim hukuku değil mi? Caydırıcı yasalar ve şirket politikaları ile engel olamaya çalışacaklar yoksa bu kontrolsüzlük yüzünden birçok insan zarar görüyor.

Geri