Günlük Bazı Şeyler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hayata devam edebilmek için çıt çıkarmamayı öğrenmek ve hatırlamamayı..unutmayı demiyorum ama..

rüya kapısı

şeytan tırnağı

kıyametin ojeli parmağı

ekran belleği

utanılarak kaldırılan cenaze

sevişmenin izleri

son nefes

cepteki saç teli

sana ferit edgu'nun hakkari'de bir mevsim kitabını onereyim mi? onereyim bence.
izlemek istersen aynı isimli bir de film cekildi, erden kiral tarafından

önerdin bilee (:

teşekkür ederim, seve seve okurum, hem izlerim de, en kısa zamanda
sen edebiyat mezunuydun değil mi? aslında başka bir kitabı onerecektim sana daha önce ama belki ağır gelir diye onermemistim. filibeli ahmed hilmi'ni a'mak- hayal kitabını da okumanı tavsiye ederim, gerci roman ve filozofi karışık bir kitap ama okumaya değer.

sen edebiyat mezunuydun değil mi? aslında başka bir kitabı onerecektim sana daha önce ama belki ağır gelir diye onermemistim. filibeli ahmed hilmi'ni a'mak- hayal kitabını da okumanı tavsiye ederim, gerci roman ve filozofi karışık bir kitap ama okumaya değer.

evet edebiyat mezunuyum, listeye eklendi (:
bazı kitaplar karmaşalarıyla değer okumaya, çözmek için uğraşırken kördüğüm noktasına gelip yitirdim derken, kendimizi o düğümün esas kişisi olarak buluruz, ipler bizim elimizdedir artık, severim o düğümleri
teşekkür ederim, mutlu olurum önerilerin olursa tekrar

deli kuşlar

yakınılan dert

doğrulduğumuz rüyalar

göğün sessizliği

uzun ölüm

tanrısız kavim

giydiğim karanlık

denizin dibi

ateşin kırmızısı

kar sessizliği

buzun öyküsü

soğuk fayans

yalnız bir eşik

dünyanın geri kalanı

sevgilimin elleri..

açık boşluk ~ ışık ağacı ~ şimşek çakımı ~ kağıttan saçlar ~ devşirilen deniz ~ kanat açıklığı ~yeni dünya treni ~ sevgilimin nef'esi

bir koridor ve bir kapı
ve bir de evin kahrını çeken duvarlar

rönesans tablosu mübarek

bi noktam var benim, kolay kolay oraya gelmem
en son 20.07.2011di saat 00.16, kolay kolay gelmeyeceğim için tarih saat unutmam mümkün değil elbet
sanırım o noktaya doğru ilerliyorum, umarım çıkmam oraya

her şey karşıtıyla mı vardır sahiden
aşk ve korku, hangisi hangisine dahil ?
ben bir sarmala bağladım iplerini, muazzam bir karışımda aroma etkisi yapmaktalar

Screenshot_20220711-115517.png

Seni kendinle yeniden tanıştırmamı ister misin ?

Yorgunsun..Uyudukça daha yorgun, uyudukça uykuya daha açsın..Solgun zamanların en soğuk, en sert yastığına başını yaslayıp günlerce öylece kalmak istiyorsun..Kimse sessizliğine dokunmadan, kimse seni aramadan öylece uyumak istiyorsun..Yatıştırmak istiyorsun paramparça düşlerini..Çözmek istiyorsun insandan daha çok can yakan hayatın ellerini..

1.

Geri