Günlük Bazı Şeyler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazen sadece bakmak istiyorum, görmek değil.
Burnumun ucundan tutun da, suyun öte tarafında ayak izi değmemiş o çimenlerin gölgesine kadar.
Nef' görme e mi ?

Ne yaşadımsa içimde yaşadım ben serzenişlerde bulunamadım başkaları gibi.Şu kahrolsun bu mahvolsun diyemedim.Şundan nefret ediyorum dünya yıkılsın diyenleride hiç anlamadım.Eğer bir idrak gücümüz varsa herşeyin oluşumunda pay sahibiyiz bizde.Hani insan çok sinirli olur da sokakta birden bir çocuğun topu çarpar ayağına o topa vurursun ve gülümsersin o çocuğa.Hep böyle yaşadım ben.Kızmayı ve kırmayı bile beceremeden.Sanki yüzümde bir yerde asılı bir gülümseme var.Tüm fotograflarım öyle çocukluk dahil.Bir dudak bükülmesi.Bir sıcak gülümseme.

Ne kadar çok seviyorsun Nef' , bir şarkının içine saklanmayı.

Aklını yok sayma Nef' diyorum da, ne zaman akıl üstün geldi gönlünden diye soruyorum şimdi sana.Söyle hadi.

Gecenin lacivertine gök olsa dudağının ayazı.
Ne saçmalıyorsun Nef' , onun göğü afet ve küflü bir rutubet.

Senin yokluğuna yazmayı çok seviyorum.Yorulmuyorum biliyor musun? Kapkara duvarları ve içine sığdırdığım onlarca yılı yükleyip yürümekten yorulmuyorum.Sen olsaydın çoktan kamburum çıkmıştı.Küçücük bir rüzgar düşün, onun dünyamı yıkmasına izin verirken senin fırtınan es geçiyor kıyılarımdan.Bazen cehennemin ortasında gibi hissediyorum.Günahın çıplak bırakıyor üşüyorum ateşin ortasında.Girdiğin kanımı kanınla akıtmak istiyorum ama sevmiyorum kırmızı ve ılık o tadı.22.55 saat, niye bunları söylüyorum bilmiyorum.Sadece hiçbir anlamı olmayan sonları sorgularken düştüm seni düşünme gafletine.Bu kadar.

İyileşmemiş diz yaram mısın sen zeytin bahçem.Ağrımın düşüncesi mi ya da yanağımdan vurulduğum en güzel boş verişim mi.

yirmiikiyirmialtınefyirmiikiyirmialtı'

Bugün ölsek, yarın mazi olup anılacağız.
İğne deliğinden geçirmek istiyorum bazen bir tek ensesinden gördüğüm dünyayı.

dahaonbileolmamışken'

Mental olarak o kadar yoruldum ki dümdüz bir sakinlik istiyorum. Yıkıcı kavgaları değil konuşabilmeyi, gürültülü eğlenceleri değil de sevdiklerimle kendi halimizde oturup sohbet edebilmeyi istiyorum. Kimsenin kimseyi şüpheye düşürmediği sırt sırta verilen küçük çevreli bir hayat.

Geri