Günlük Bazı Şeyler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Söz çıkıp gidiyor, peki geriye kalan
bir avuç k ü l ~

Belkiler diyorum, nereye kadar Nef'
Netlik güzeldir, iki yakaya sığamamak delilik.

Mucize, mucizeyi beklemek derdik.Evet, bu bizim mucizevi bir sözümüzdü.Duvarlara, sıralara hatta yemekhane kapısına yazmıştık.Acaba kaç boya gördü kaç badana o mekanlar.Söz uçar yazı kalır derler ya hani, bizim yazılar uçtu ama sözler hep zihin kalp ikileminde.

benunutmam'

mucize bekleye dursun mu, işi ne ki değil mi ?

bana sen lazımsın ~

en çok sen

yeni çiçekler, arınmış gölgeler

direnme Nef' , gülümse.

Bazı şeyler ömründe bir kere denk gelir insana ölüm gibi,aşk gibi...Ölümden kaçamazsın fakat aşktan kaçabilirsin. Ve eşer aşktan kaçarsan bomboş yaşayarak göçersin bu dünyadan..

İnsan aya da gitse*bazı*şeyleri farkında olmadan götürüyor yanında. Sen o yana bakmazken bavuluna gizlice sızıyor bir*şeyler.

Lise zamanları , Sibel Alaş çıkmış ve biz kızlar hayran hayran "adam" şarkısını dinliyoruz, radyodan istek yapıyoruz.Hatta kaset doldurmuştuk kendi sesimizden hep beraber bu şarkıyı söyleyip.
Keşke keşke o ben olsaydım dediğimiz hikaye kadınları anlattığımız hayallerimizi ve de.

Düşünmek , düşlemek ve düşmek .. Bu sıralama bir hayatın özeti aslında

Dinleyelim mi ?

[YOUTUBE]ThufvaUVi1Q[/YOUTUBE]

Kendi peşimi bile bıraktım diyor Sait Faik, onun için sen dur Nef'.
Düşme siyaha çalan sefil bir yeşilin gölgesine.

Nef' , nasıl senelerin olsun tatlım sen seç.
Mutlu, umutlu, sağlıklı, çoklu, azlı, enli, kadarlı hımmm, seç hadi ama hep yüzün ışığa dönük olsun.Gök ve yüzü sana torpil geçsin olur mu? Bence olur.
Yaş almak, yaş katmak kendine..Ya duvar örersin ya sökersin tuğlaları bir nefesinle..
Lütfen, lütfen dediğim bir şey var ve onu sen biliyorsun tanrım..Kırk yılda bir istenen şeylerden bu ve aramızda.

Bir masal düşün Nef', bin bir renge boyanmış bini bir para etmeyen o şehirde.Kulesi kumdan ve gecesi zindan.

Beklemek çok uzun ~

ve neyi, ne için orası muamma.

Ozan, yavrum.
Özlemek desem öyle böyle değil, tahammül edemiyorum toprakla harman olmana.
Oturdun kalbime yine.

çünkü onursuzdu bu aşk
çünkü gurursuzdu
çünkü şuursuzdu
çünkü uğursuzdu bu aşk

yeniden defterimi aldım elime birkaç gündür.bu sefer ne şiir ne de anlık kelimeler kalemimin ucundan gelen.sadece o gülümsemeyi anlatamaya yetebilecek mi acaba hissiyle yeni bir alfabe yeni yeni harfler yani yeni bir literatür geliştirmek için.tabi yeter mi bilemem.hem yetmesin de.

Geri